- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
hermanyi
addikt
crysis2011 kollégának jutalmaznék egy piros pöttyöt eme üzletért ,nagyon korrekt vevő.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
drizt75
csendes tag
Sziasztok.Én is kérnék egy pirosat 1989rigo kollégának ezért [link]a vételért.Megbízható pontos vevő.Csak ajánlani tudom.
-
memoryan
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirospontot kérni [lastflight] kollégának hogy gyorsan eljuttatta hozzám a 4db pendrivot. Nagyon korrekt ember mindenkinek tudom ajállani.
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát! Ha kapsz PÜ-t illik válaszolni........
-
SzlobiG
félisten
cidalain piros pontot érdemel egy noti HDD miatt.
-
Csiga69
tag
Nagy piros pontot érdemel neszoljalbe fórumtársam ezért a kártyáért!
-
Matisz77
aktív tag
Kérnék egy pirospontot stardust2001 fórumtársnak ezért az üzletért.[link]
-
cidalain
veterán
válasz SzlobiG #39258 üzenetére
Megy a pirospont vissza SzlobiG részére. Ezt a noti HDD-t vásárolta meg.
Korrekt, megbízható vásárló, nem a kekeckedős fajtából
Ajánlot emberke.(a posta meg sz.jon sünt mert csiga lassúsággal vitte el a cuccost, már mindegyikünk növesztett pár ősz hajszálat szerintem)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
dogi01
aktív tag
Piros pontot kérnék: centaurium -nak [link]
Jó vevő, ajánlom mindnekinek!
Ezt adtam el neki:
http://hardverapro.hu/apro/logitech_c100_gyakorlatilag_uj_webcamera/hsz_1-50.html -
dewil666
őstag
Piros pont jár joshi-nak! Remek üzletfél, megbízható!
Ezt vette meg.
Használd egészséggel! Köszönöm a vásárlástKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
g.roland43
csendes tag
Rookye-nak egy piros a kártyáért Köszi
-
matyi94
senior tag
-
E300TD
tag
Kérnék egy pirosat bercii-nek ezért: Dell billentyűzet+szerelés. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kitűnő termék, nagyon kedvező ár. Köszi!
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
zsolti1902
aktív tag
Egy piros jár Komorgó-nak a második sikeres üzletünkért, egy alaplap hátlap vásárlásért.
Minden rendben zajlott. Megbízható és korrekt vásárló, másnak is ajánlom!My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
Glitcher
csendes tag
Piros pontot kérek szépen lajkaa kollégának egy sikeres üzletért.Kábelt cseréltem vele,ami tökéletes. Egy XBOX360 komponens kábelt cseréltünk 1.4 HDMI kábelre.
Nagyon megbízható és segítőkész a srác.Köszönöm az üzletet. -
attos71
tag
Kérnék egy pirosat remixboy PH. tagtársnak, ezért a javításra szoruló - nekem ez kihívás/kikapcsolódás - RFT SV3000 erősítő adás-vétel ügyletért.
bera
-
senior tag
válasz Yamdrok #39233 üzenetére
Yamdrok kollégának szeretnék kérni egy pirosat!
Ezt a HD 5870 Vapor-X-et vette meg tőlem!
Minden rendben zajlott,köszönöm az üzletet neki! -
Csibcsala
tag
Skynet258 fórumtársnak hatalmas PIROS-pont( tablet eladás), link hiányában csak ezen a módon. Ajánlom, remek hardverapród-os.
Csak a porfelhőt látni. Sohasem menetelnek el idáig. Sohasem hagyják el a sivatagot. Amint elérik a sivatag határát, visszafordulnak.
-
Komorgó
csendes tag
Nagy pirosat kérek zsolti1902 kollégának az 1-es hátlapért, a tőle megszokott minőség és sebesség, minden klappolt.
-
Mozso26
senior tag
válasz Komorgó #39284 üzenetére
Pirosat Attila8006-nak is.Hitelbe adtam neki hangkarit , és tartotta a szavát, le a kalappal.
-
Vidual
csendes tag
válasz karakpecze21 #39281 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék kérni karakpecze21-nek egy hatalmas Piros pontot, ezért az üzletért!
Gyors, megbízható, korrekt eladó! -
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni arrayOflilly Fórum társnak Korrekt megbízható ezt a laptopot vásárolta
Köszönet érte
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
icesoma
újonc
kspbarebone-t mindenkinek ajánlom, nagyon korrekt! Az üzlet sajna nem jött össze, nem volt jó a proci a notimba, de minden további nélkül visszavette! CSILLAGOS PIROSPONTOT ÉRDEMEL!!
-
-
mallee
tag
Szeretnék küldeni pirosat az alábbi személyeknek:
kiscsáko: FSP táp
audigy: E7400 CPU
BlackPriest: 320GB HDD
Misfits: AData memóriákÜdv
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest