Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • storm3

    senior tag

    szvsz ez a bernovekedes egy hatalmas fosspiralt indit el ahol a kis cegeknel(lofasz penzert) dolgozo emberek basznak ra a legjobban es az allami szferaban dolgozok.Mentostiszt keres 150et,eletet ment, belet kihajtja mig a soron a fogatlan purde aki a nevet se tudja leirni hazaviszi a 200k-t(jelenleg!!)meg a tobbi szirszart, premium, 13.havi,cafeteria etc.
    Jo magyar szokas szerint a penz realerteke nem lesz tobb, csak a szamok, tokeletesen kirajzolodott ez a lakaspiacon is. Kecskemet egy lepratelep, de azert egy lefingott 50m2 es lakasert elkernek 17milliot amibol epp kihalt a mama es meg ra kene locsolni vagy 3milliot hogy elheto legyen. A kontraszt a 20mil vs 200k netto kozott eleg huzos, foleg ha mar par puja ragja a fuled es 'viszi' a penzt vagy beleultel az alberlet nevu szoporollerba mert valami noname falubol evett ide a fene a pek fszarol. Szoval lassacskan, ha a fizetes is eu kozeli szinvonalban lesz, az arak is odacsusznak, es megiscsak M. o-rol beszelunk ahol van harom regio ami viszi a boltot, a tobbi meg hal el.

    [ Szerkesztve ]

    “There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

Új hozzászólás Aktív témák