Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz gtr313 #53176 üzenetére
Miért kellene bevállalnod a postaköltséget? Meghirdeted úgy, hogy 6500+posta/1db, vagy 25000+posta/4db, alku nincs és a mennyiségi kedvezmény is pipa.
Jelenleg a fórumon komolynak tűnő érdeklődést látok, és ha ehhez komoly eladási szándék is társul akkor gyorsan nyélbe lehet ütni azt az üzletet.
Ismertem valakit aki felzsírolta a házát, és azt gondolta jó poén, lesz eladási szándék nélkül meghirdetni (ár alatt), jöttek is a vevők mint legyek a... de csak az első pár érdeklődővel tudta eljátszani azt, hogy nem adja el (pedig voltak akik rá is ajánlottak a kért összegre), utána futótűzként terjedt a híre... (de addig is jól szórakozott, legalább is ezt hangoztatta, - amíg akadt hallgatósága - )
[ Szerkesztve ]
-
Mano66
senior tag
válasz gtr313 #53176 üzenetére
Ki írta,hogy a postát te álld? Már itt a fórumon is vásároltam.Minden esetben a + posta költséget fizettem.Csak jót tudok írni azokról akikkel üzleteltem,de te tőled biztos nem veszek szűrőt ezek után.Pedig gondolkodtam,hogy én is beállok a sorba,de volt elég sok jelentkező előttem.Azt látom,hogy ők se kaptak semmit.Ilyen hozzáállással inkább a vaterára rakd fel,ne ide.Na ez volt a személyeskedés.Részemről ennyi!!
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest