Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
No én is csatlakoztam az India Monsooned Malabar kávékedvelők klubjába...
Fantasztikus lefolyás, külön élvezet nézni ahogy kijön, gyakorlatilag olyan mintha egy viszonylag sűrű folyékony csoki jönne ki.
100% Arabicához képest meglepően vastag crema, gyakorlatilag be lehet vele festeni a pohár oldalát...
Francia pörkölésűt vettem és annak ellenére, hogy duplákat húzok belőle nem érzem, hogy sok lenne.
Az íze valóban csokis, bársonyos, simogató, keserűségnek, savasságnak nyoma sincs.
Elfogyasztása után sokáig érzem a csoki ízt a számban.
Ami érdekes, az az, hogy az eddigi kávékhoz képest finomabbra (két fokozattal) kellett állítanom a darálót.[ Szerkesztve ]
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
Igen, viszont eladó lehet.
A pörkölés 4 napos volt.
Most rendeltem először tőlük, de teljesen korrekt módon szállították.
itt is tudsz rendelni, ők hetente pörkölnek és olyanra amilyenre akarod, viszont drágább...[link][ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
válasz Keresztapper #41403 üzenetére
+1
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Kóstolta már valaki a Molinari Rosso kávét?
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
megtudná mondani nekem valaki, hogy a Catler CG8030 darálóba jó e a GRAEF CM800 daráló kései (felső, alsó)?[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit használ a kávédarálója tisztításához, főként a sík tárcsás daráló tisztítása érdekel.
esetleg ilyet használ valaki, vagy van róla valakinek véleménye, tapasztalata? [link]Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
válasz tariattila #43977 üzenetére
köszönöm!
És kb. mennyi időnként javasolt a szétszedéses tisztítás?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy csináltatok magamnak egy szűrőmagasítót.
A gondom az, hogy az esztergályosom csak dolomidból, vagy bronzból tudná elkészíteni.
Szerintetek jók ezek az anyagok hozzá? Értem ez alatt, hogy nincs bennük olyan ami az egészségre káros lenne a használatuk során?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
válasz Keresztapper #44668 üzenetére
Nagyon jónak tűnik!
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok! Erre esetleg valaki...?[link]
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Tudnátok ajánlani otthonra valamilyen automata kávégépet, ami megbízhatóan, stabilan működik és még a kávé amit főz jó is?
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Szertném asegítségetek kérni!Handpresso készülékről lenen szó... (gondoltam túrázáshoz, tartalék készüléknek veszek egyet)
Létezik belőle a wild és a wild hibrid. A wild csak S.E. Poddal működik és régebbi változat a hibrid működik őrölt kávéval és S.E. poddal is és új fejlesztés.
Az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy szerintetek csak ebben különböznek egymástól, vagy a hibrid már anyaghasználatban és felépítésben is jobb konstrukció?
Véleményetek szerint melyik változatot érdemes megvenni?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Eladóvávált tovább lépés miatt (Lelit vonalon) Lelit Anna PL41 kávéfőzőgép és Lelit William PL71 daráló szet.
Lehetőleg egyben, de ha van külön mindkettőre vevő, akkor külön is.
A kávégép 2016.05havi, a daráló 2016.08. havi vásárlás, tehát még garanciálisak.
A daráló és a kávéfőző rendszetesen karbantartott, tisztított.
Akit érdekel privátban ketesen meg.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
válasz Sinisi #53150 üzenetére
Még nem váltottam, csak fogok...
A család női tagjai miatt másod gépnek vennem kell egy automatát is...(az talán egy Jura C5 lesz)
Fő gépnek Lelit Diana PL60PLUSTR1 és Lelit William PL72 daráló a terv... :-)Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
válasz Sinisi #53153 üzenetére
Semmi baj sincs se a darálóval, se a kávégéppel!
Tökéletesen működik mindkettő.A daráló könnyedén elbánik a lóméretű babokkal is...
A daráló és a kávégép is kiszolgál komolyabb igényeket is ,de hát ilyen ez a "sport"... mindig van valami ami miatt az a másik kell, hajt a kíváncsiság... (digitális kijelző, kávé mennyiség szabályozás stb...)
Nekem nagyon is bevált a Lelit, szeretem ezt a terméket.Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Hátha ilyet keres valaki...
Sajnos rajtam kívül álló okok miatt abba kell hagyjam a kávézást, ezért eladósorba került a linken látható jó kis páros.[link]Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest