Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoPampalini

    aktív tag

    :DDD Ezt muszáj leírnom:

    A történet úgy kezdődik, hogy a 01.24-i forgalmi vizsgára betegség miatt nem tudtam elmenni. Annak rendje és módja szerint pár nappal később (01.27.) beestem a Petzvál utcai NKH-ba, és leadtam az igazolást; néni átfutotta, minden OK - gondoltam.

    Ma felhív az oktató, hogy a balfék NKH nem küldte tovább az igazolást, és nem tudnak róla semmit. Na, semmi gond, felhívom őket. A telefont egy többszörös gyilkos hangján megszólaló fickó vette fel, pár szó után "KAPCSOLOM!" felkiáltással kapcsolt. Nem tudom hova, de nem vették fel. Pontosabban 5 perc folyamatos csengetés után egy pillanatra megemelték a kagylót, aztán letették, és csörögtem tovább az éterben. Értem én, hogy a délután 12:32 pont ebédidő, és sz@rnak mindenkire magasról, de ez mi??

    Itt már kezdtem aggódni.

    Írtam nekik emailt, megadva az adataimat, megkérdeztem, hogy mégis mire számítsak. A választól ledobta az agyam az ékszíjat, szó szerint idézem:

    "Tisztelt Ügyfelünk!

    Kérem amennyiben emlékszik, adja meg melyik ügyintézőnél (ügyféltérben merre) adta le orvosi igazolását, hogy tudjam merre keressem.
    Sajnos hozzám nem érkezett meg az orvosi igazolás."

    (itt eltelt néhány döbbenten csendes másodperc)

    TESSÉK!?

    Válaszoltam (ma 13:44-kor), nagyjából azért emlékeztem, hogy merrefelé csámborogtam az irodájukban... Szerintetek írtak azóta bármit? :D Vajon a válasz az lesz, hogy menjek már be és segítsek megkeresni, vagy mi? :DDD :DDD

    Na, hát itt van kérem a XXI. század, mindent áthat, érezzük, nem...? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák