Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A VR1-et nem nehéz űberelni. Eleve egy rakás trágya szerintem, plusz amikor kijött, alig volt hozzá még valami, amivel használni lehetett. HA PC komtabilis lenne, akkor nagyot menne a VR2, de így ez sem lesz nagy siker. Szerintem.
-
Zanik
addikt
Hardverben valóban gyenge volt, de elérhető árú volt a konkurensekhez képest, és jöttek ki rá jó játékok is. A probléma szerintem inkább az volt, hogy idővel már limit volt a hardver az újabb játékoknak.
Az új lényegesen jobb hardveres szempontból, viszont jóval drágább, és a PSVR1 játékok nem futnak rajta.
Szerintem hosszú távon a sikeresség szempontjából mindig az dönt, hogy jönnek ki rá rendszeresen új és jó minőségű játékok. Ezt meg majd csak pár év múlva látjuk meg a PSVR2-nél.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
LurkerSheik
aktív tag
Előrendeltem a vr2-t de vissza is vittem.
pár órányi értelmes játéktartalom van rá sajnos.
így nem fogja megváltani a világot ez sem.Azt érzem kifullad ez is hamarosan mint a 3D a 2010-es èvek közepére.
There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
-
csomi1977
tag
Mind a VR1 ,mind a VR2 remek eszköz . Órákat játszottam velük és az eladások alapján csak nem hülye mindenki aki megvette. Lehet csak a felhasználóval van néha gond.
-
Asycid
tag
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
2016 óta minden évben kifullad miközben a PCVR scene köszöni szépen, de jól megvan.
-
LurkerSheik
aktív tag
Szoktunk mi is eljarni vr terembe neha pesten.
Erre jo, alkalomadtan multizni.
Ahogy az Imax-be is szemuveggel 3D moziznunk.Koszoni szepen otthonra meg felesleges tobb szazezret beruhazni nehany ora jatekelmenyert.
En a fenti atlagusert kepviselem.
De majd a piac eldonti a sikeret.There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
Asycid
tag
válasz
LurkerSheik #8 üzenetére
Rift S használtan kb.80k.
Pár óra?
Na akkor lássuk...
HL- Alyx
HL2 VR
HL2 EP 1-2 VR
Boneworks
Bonelab
Until You fall
Robo recall
The Room VR
Climb
Overload
Assetto Corsa (ok, ha van kormány...)
Lone Echo 1-2
Resident Evil 7 VR
Hellblade VR
Moss 1-2
Compound
Red Matter 1-2
Into the radius
SkyrimVR
VTOL
Serious Sam összes VR
The Talos principle VR
Myst VR
Obduction
Arizona Sunshine
...Egyelőre abbahagyom a listát mert csak a fentiek úgy nagyjából 150-200 óra játékidőt adnak, és mindegyik igényes, nem pedig ilyen "VR experience" gagyi.
-
polo493
kezdő
Nincs rá értelmes játék ,mert a grafikákat nem bírja el a gép és a fejlesztők is kakálnak a vr2 nincs pénz benne nem éri meg nekik, a gagyi fosért meg nem veszek majd a gyerekeknek talán élvezhető az arkade szint,max 1 aaa játék van rá jelenleg,videó bemutatóval persze tele a padlás kézzel fogható aaa gém nincs
-
Crus
senior tag
Dehogy 150-200 óra játékidő... sokkal több annál ami a listádban van! Ezer órás nagyságrend röhögve.
Meg még dobjuk hozzá ezeket, amik frankók:
Asgards's Wrath
Blade & Sorcery
Stormland
Star Wars Vader Immortal
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge
Wanderer
Synthriders
Robinson The Journey
After The Fall
Falconeer
I except you to Die 1-2
Immortal Legacy
The Wizards EE
The Wizards Dark Times
Subnautica VR
Ragnaröck
Superhot VR
Vertigo Remastered
The Walking Dead Saints and Sinners 1-2
Carnage ChroniclesSajnos sok a fingtalan a témában :-/
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
Duddi
aktív tag
Csatlakozom!
Minden évben tucat új játék jön ki rá, és a technológiát is folyamatosan fejlesztik.
Más kérdés, hogy nincs belőle igazán olcsó szett, amit bárki megengedhet magának.
Mind olyan 400-600K között van. Ugyanakkor egy 4K Gaming monitor is 200K tól a csillagos égig kapható.
Szerintem a VR sosem fogja leváltani a monitorokat, de nyújt annyi plusz élményt amit egy lapos média sem tud, és zzel igazolja a felárát.Nagyon várom a Valve index2 vagy deckard készüléket, ha hinni lehet a híreknek akkor ez egy olyan kütyü lesz amire megéri váltani.
-
Crus
senior tag
A VR lefogja váltani a monitorokat, de NAGYON messze van az még. Évtizedek. Képzelj el egy pehelykönnyű szemüveget, cirka szemenkénti 8k felbontást, 144 Hz-et szemüvegben, kristálytiszta képpel. Lesz ilyen, erre halad a technológia...
Valve Index 2 helyett, a Meta Quest 3 fog tarolni. Az Index mindig is túlzóan drága volt, ráadásul standalone módot sem tud és az Index 2 sem fog tudni ilyet.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
Duddi
aktív tag
Ha elérik azt a szintet akkor valószínűleg igen. Bár az amit leírtál inkább AR-nek hangzik.
A Meta Quest 3 ról nem sokat tudok. De a Valve által benyújtott szabadalmakat elemezve Sadly it's breadley nevű youtuber arra jutott, hogy az index utódja tudni fogja a satandalone módot, és a mostani világítótornyosat is. Bár vannak hírek arról is hogy elég modulárisra akarják csinálni szóval megeshet, hogy a standalone az egykiegészítés lesz hozzá és nem alap tartozék.
Plusz az inside out kontroller követés nekem mindig is esetlennek érződött pláne ha a játék megköveteli hogy a hátad mögé nyúlkálj.
-
Crus
senior tag
A "true" standalone mód azt jelenti, hogy a HMD-ben van saját CPU/GPU, saját memória, saját háttértár, saját OS, akku. Ilyen biztosan nem lesz az Index2-ben... ellenben a wifi6 támogatás borítékolható, vagyis tudni fog "AirLinket" a PCVR-hoz, de ez ma már alap.
Viszont! Irgalmatlan jó lenne, ha a Steam Deck hardverét (erősebbet) belepakolnák az Index2-be és ott a Steam OS-sel tudna valódi standalone módot. Ez killer lenne!!!
(Jelenleg a Steam Deck 1.6TFLOPS-ra képes, egy MQ2 meg 1.1-re, szóval megoldható lenne ez.)Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
Új hozzászólás Aktív témák
ph A siker viszont még mindig kérdéses, de tartalomban nem lesz hiány.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs