Hirdetés

2019. január 22., kedd

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-08 20:04:39

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje + ok max 15 sorban
ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor itt már nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
ha a probléma megoldódott, írd meg az eredeti hsz-re válaszolva
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13038) ZozzHUN válasza Matej (#13030) üzenetére


ZozzHUN
(PH! addikt)

Kedves Matej,

Sajnos a telefon beszélgetésről nincs archívumom, így a vasárnapi találkozónál csupán a szavunk áll egymáséval szemben. Valószínűleg viccből szereltem ki a tápot a gépből, csomagoltam teljesen össze és cipeltem magammal a táskában (majdnem 3 kg, szóval nem is annyira kényelmes cipelgetni), amit szintén csak emiatt vittem magammal, majd a herce hurca után szereltem újra vissza a tápegységet.

Én azt mondtam, hogy VOLT másik érdeklődő, és hogy mivel elutasítottam érdeklődését, mert te fix-re mondtad, hogy megveszed, ezért koránt sem biztos, hogy megveszi a tápot, ezért kértelek, hogy ne hagyj cserben. Inkább alkut választottad, amit természetesen inkorrekt dolognak tartottam ebben a fázisban, mivel az, hogy te meggondolod magad 2 lebeszélt találka után, nem hinném, hogy én saram lenne. Az alku pedig nem pár forintról szólt, hanem pár ezresről, 1.000 akár hogy nézzük nem pár ezer, szóval inkább 2.000-re gondoltál az amúgy is alacsony árból. A másik kolléga 01.29-én vette meg a tápot tőlem, a boltból már 01.28-án hívogattak, hogy ugye megyek a tápért, így kölcsön kellett kérjek és elmentem a tápért. (PCland, szerintem senkinek sem újdonság, hogy rámenősek, ha rendelsz valamit)

Anyagi kár nem ért, csupán kölcsön kérés miatti ciki... plusz 2x lemondtad a találkát, plusz ciki, hogy a másik kollégát értesítettem, hogy bocs, mégis viheti a tápot.

Meggondoltad magad, miután másodjára fixálunk le időpontot és helyszínt, majd alkudozol, ezek után ide is írsz. Elég merész. :)

üdv

ZozzHUN

Végeredmény... Domperke

[ Módosította: domperke ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.