Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    Ha már így téma lett én se értem mi ez a gyártóimádat. Persze ha fizetnek érte, akkor világos. Ahogy írta Cifu is, minden gyártónak volt már szar meg jó szériája is. Annak idején az Asus P5B például ugyanolyan gagyi volt, mint egy AsRock. MSI-nek is szar volt az egész P35, P965 szériája, semmire sem volt jó, most mégis szerintem minőség az egész és tuningban is megállja a helyét, akinek az kell. Felszereltség is van, jól is néz ki, ütős a kék, fekete kombinációja. Azt elfogadom, hogy valaki csak szimpátia miatt marad egy adott gyártó mellett az idők végezetéig, de hogy az Asus jobb lenne jelenleg, mint az MSI az kérdéses... mind a kettő jó, egyik sem jobb a másiknál semmivel.
    A Gigabyte is maximum BIOS-ban gyengébb, de másban aligha.
    (extrém tuningnál nem tudom mi a helyzet, azzal nem foglalkozom, ott elhiszem, hogy a Rampage széria a legjobb, de 24/7 szerintem mindegy)

    Egyébként én is azért vettem Asus-t AsRock helyett, mert kicsit még mindig idegenkedem az AsRock-tól. Látom hogy jó, de inkább fizettem 10k-val többet, ez egyszerű szimpátia miatt volt. MSI volt a másik esélyes egyébként.

    BMW001: UD3P micsoda? Mert van pár chipset ezzel.:) Én nekem az X58-UD5 nagyon bejött. 200 BLCK-ra kellett, vitte is minden gond nélkül, 4 éves és úgy megy másik szobában még mindig.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák