- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
RábNorbi
csendes tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem. ipod Photonál, hogy lehet azt megcsinállni, hogy ha egy számot játszik, akkor rakja ki az album borítóját a kijelzőre? Csak akkor, ha számot ituneson keresztül veszem meg? Pl. ha én tömörítem (persze eredeti cd ről ) akkor nem lehet megcsinálni?
Üdv! -
Dean
tag
-
RábNorbi
csendes tag
Ok, köszi!
Közben én is megtaláltam az itunesban és amit az itunes csinál neki azt utána a media player is megjeleníti, úgyhogy gondolom mp3ba adja hozzá, de lényeg, hogy az ipod megjelenítse
Jah és azt nem tudod, hogy hogy lehet esetleg videót játszatni vele? Valahol mintha olvastam volna klippeket lehet a photoval is játszatni valahogy. (Bár igazából ez se létszükség, ügye, mer alapvetően mp3 lejátszónak vettem, de kiváncsi vok... )
Üdv!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
megazsola
csendes tag
Helló!
Ha valahol én belegravíroztatok valamit a iPod-omba, akkor a garancia megmarad? -
duncan21
csendes tag
Maérkezett meg -> iPod NANO fekete 1 gigás ( kínai verzió hongkongbol ) + dock. Mindez egy éves garanciával 28 ezerért ( melyben EMS posta is benne volt ). -> EBAY POWA
most már tudom mi hiányzott eddig az életembőlWe weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
HEro
tag
most gondolkodom egy iPod nano vásárlásán, valahol aztolvastam h zenét csak ''felfelé'' lehet töletni? ez mi? ugye nemaz h nemlehet letörölni v mi? ugye csak félreolvastam?
:)
-
D.Orion
veterán
Hy all. Egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdem. Egyik barátom akar venni egy Ipod Nano 1GB-os apróságot. Nem tudtok valaki itt a fórumon aki tud hozni újat, kicsit olcsóbban mint a bolti ár?
-
lorcsi
veterán
mi a különbség a nano és shuffle között?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
TriackFeri
aktív tag
-
baliii
senior tag
sziasztok, ho tudok venni valami olcso de jo utángyártott hálozati töltőt ipod-hoz?
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi hogy lehet bolti dvd-t (pl: Karib tenger kalózai) felrakni 30 gigás ipod videora? Próbáltam itunes-szal de a dvd-n rengeteg kisebb fájlból áll össze a film így nem sikerűlt! Előre is THX
-
Kepi p4 630
tag
válasz Kepi p4 630 #469 üzenetére
Hahó! Valaki! Plíííz! THX
-
Alex91
félisten
válasz Kepi p4 630 #470 üzenetére
DVD rip (ami ugye valoszinuleg bolti DVD eseten nem igazan legalis ), aztan pedig konvert iPod szamara emesztheto formara.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Annyi lenne még a kérdésem hogy az ipod video milyen formátumu videókat játszik le? Mert eddig még 1sem tetszett neki! Meg még annyi hogy ismer vki ingyenes dvd rippert? Vagy egy helyet ahonnan teljes verziót lehet letölteni? Előre is THX
-
Alex91
félisten
válasz Kepi p4 630 #473 üzenetére
H.264 video: up to 768 Kbps, 320 x 240, 30 frames per sec., Baseline Profile up to Level 1.3 with AAC-LC up to 160 Kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4 and .mov file formats
MPEG-4 video: up to 2.5 mbps, 480 x 480, 30 frames per sec., Simple Profile with AAC-LC up to 160 Kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4 and .mov file formats
Mondjuk, ha talan az Apple oldalan korulneztel volna...
[Szerkesztve]Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
duncan21
csendes tag
Ipod nano black 1 gb, 5 db tokkal ( csere agp vga-ra? )
további infók a hirdetésben: [link]We weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ipod 30gb-osnak (5. generációs), van benne rádió? csak mert egyik helyen azt olvastam, hogy nincs, másikon meg hogy vanhttps://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
TriackFeri
aktív tag
Az alábbi HDD-t bele lehet tenni egy 4G 20GB-os iPodba: Hitachi Notebook 20GB 1,8” 4200rpm ATA-5 (UATA/100) HTC426020G7CE00
Gondolom a csatlakozás nem fog eggyezni
[Szerkesztve] -
djarpesz
csendes tag
hali mindenkinek szeretnék rendelni egy ipod nano 1gb lejátszót az apple onlineboltjából ha onnan rendelem van rá gari??? please help me
ű
létszi válaszoljatokdjarpesz ipod nano 4ever
-
djarpesz
csendes tag
és még egy kérdés azt írja az sg vagy mi hogy új ipod nanok lesznek karácsonyra csak hogy én karácsonyra akarok venni ipod nanót és akkor még lesz rá eséj hogy tudok venni ipod nano 1gb-ost vagy nem (mondjuk amerikában fog megjelenni akkor)remélem még lesz!
djarpesz ipod nano 4ever
-
TriackFeri
aktív tag
válasz TriackFeri #479 üzenetére
valaki
-
Chandler
senior tag
hi
nem teljesen ide vág de azért ide irom
eladnam 4 gb os ipod nano black emet egy töltővel (ami boltban 12.000 ft)
ha valakit érdekel irjon privit -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Az ipod video 60gb-áshoz miket kapok a csomagban?, úgy hallottam hogy hálózati adaptert nem, tehát csak usb-n keresztül tudnám tölteni. Igaz ez??https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Jared
aktív tag
válasz TriackFeri #482 üzenetére
Miért ne egyezne?Ha meg nem, akkor egy elektroműszerész biztos szerez hozzá csatlakozót.
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Kiskrapek13
csendes tag
Helo lenne egy fontos kérdésem!
Azt szeretném hogy hogy lehet ipodról zenét másolni a gépre? -
TriackFeri
aktív tag
válasz Kiskrapek13 #487 üzenetére
Alapból ez nem lehetséges, de van hozzá program ami lehetővé teszi. Itt megtalálod a kérdésedre a választ és a programot: [link]
-
Kiskrapek13
csendes tag
De nem tudnál program nevet adni vagy valamit vagy esetleg egy pontos linket mert itt porszemet keresek egy múzeumban!!!Nem találom meg egy év alatt sem ennyi topicban!!
A válaszodat előre is köszike és bocs hogy láma vagyok!!!!!!! -
TriackFeri
aktív tag
válasz Kiskrapek13 #489 üzenetére
-
TriackFeri
aktív tag
válasz Kiskrapek13 #489 üzenetére
-
TriackFeri
aktív tag
Valaki tudna dobni egy linket vagy valamit hogy milyen módon lehet szétszedni egy 4.generációs ipodot?
-
TriackFeri
aktív tag
válasz TriackFeri #492 üzenetére
közben találtam hozzá anyagot
Már csak megkell venni a vinyót és mehet a vinyócsere -
TriackFeri
aktív tag
Valakinek van tapasztalata iPod szétszedésében?
-
wmarci
senior tag
Hello.Csak egy kérdésem lenne.Nézegettem a www.arukereso.hu-n az ipod 30GB-ost.Találtam is csak az a fura,hogy van egy 81.000Ft-tól, egy másik 88.000Ft-tól és egy 94 vagy 97 ezer forinttól.Segítséget szeretnék kérni,hogy mi a külömbség hármójuk között.Kérlek írjatok......
-
wmarci
senior tag
akkor most kinéztem magamnak a www.mp3center.hu 83.700Ft-ért akkor az most Photo vagy Video.......?????????????????????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest