-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nyilván, neked nem gond,h ezeken a helyeken ennyi az átlagéletkor, mert neked kb mindenki szabad préda ott, esetleg az 50év körüliek nem , de mondjuk én nem szívesen megyek vissza az ilyen helyekre többször
Azok valóban elég durva árak, én olyan helybe még nem botlottam, ahol 1000Ft fölött indultak volna az italok, bár inkább az olyan kocsmákat szoktuk előnyben részesíteni, ahol 300Ft-nál indul 4cl tömény/1korsó sör.... De nyilván ezek inkább a fiataloknak való helyek, mivel nem éppen a legelegánsabb/színvonalasabb kocsmákról beszélek, de azért nem is késdobálók, mert azokat én sem szeretemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Windows 11
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest