- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
az a proximity sensor/fenyerzekelo ha kameran keresztul nezed mindegyik iPhone-al vilagit/villog
youtube comment: Its the proximity sensor (auto lightning sensor) ; the red light is seen because the camera detects the infra red light coming out of the sensor.
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
1 telefonnak 4s használok.
2. nak Lumia 610 et vettem de ajánlottak rá egy 3g-t és az volt a kérdés hogy el e cseréljem hogy meg e éri vagy sem ?
De miért is kuka a 3g ?
Mert nem lehet IOS 6 ot rátenni ?
Vagy ?.....
Még sokan vesznek 3g-t sőt 2g-t is
És a 3gs -el mi a helyzet ?•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
Mondjaaaad
Köszi
De hogyha csak az alapvető dolgokra kell értem azt Ph-zni a munkahelyen Zenéthallgatni rajta
Arra még jó vagy ?
Mert ha arra sem akkor Tényleg kukába való Bár ha kicsit lassu a net az nem zavar feltétlen!
Öcsém Samsung montéjétől biztos gyorsabb Múltkor beakartam lépni freemail-be és kb 1 perc kellett•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
Tomics
addikt
Nekem nem jön be ez a stílus.
Én nem rég rendeltem angliából a Red Dead Redemption-t (GOTY kiadás, összes DLC-vel, zombis kiegészítővel egyben 3000 Ft-ért), nagyon jó játék. Rockstar csinálta, GTA beütésű, csak itt nem autókat hanem lovakat hajtasz és jófiú vagy (de lehetsz rossz is csak akkor nem passzol a sztorihoz).
Megvan a szabadságérzet, 2 küldetés között rengetek lehetőség, gyönyörű táj, grafika, hangulatos zenei aláfestéssel. Pedig nem szeretem az ilyen western játékokat de ez megfogott.
Pl. lovagolsz és látod hogy kirabolnak az út mentén egy szekeret segíthetsz rajta, vagy ha a serif üldöz egy bűnözőt segíthetsz elkapni, ez növeli a becsületcsúszkád, többen rádköszönnek, kérnek segítséget), de olyat is csinálhatsz hogy a bűnözőnek segítesz és akkor te leszel a hírhedt rosszfiú, rettegnek tőled, vérdíjat tűznek ki a fejedre, vadásznak rád Vagy ha épp a farkasok kergetnek egy csavargót rajta is segíthetsz, nő a hírneved.
Vagy pókerezhetsz, kockázhatsz a kocsmában, vadászhatsz, az állat bundáját/húsát eladhatod, ritka növényeket gyűjtögethetsz. Vagy éjjel segíthetsz a serifnek a rablókat elkapni (eldöntheted hogy lelövöd vagy a lasszóval megfogod és amíg visszaviszed a városba a serifnek a porban húzod magad után vágtázás közben ), a termést megzabáló nyulakat lelőni stb stb és ez csak egy pár lehetőség, rengeteg sztoritól eltérő mellékküldetés, a végigjátszási idő akár végtelen is lehet ha úgy akarod.
Ja és még ott a multi is ahol csomó játékmód van.Én se játszok már sokat (heti pár óra), de amíg nem jön a GTA bőven elleszek ezzel és az Xboxot sem adom el még ezért
Aki végigolvasta és van xbox-a mindenképpen próbálja ki
Én egy időbe annyi pizzát ettem hogy teljesen megutáltam, persze egy jól elkészítettet azért megkóstolnék de itt vidéken esélytelen.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Ragnar95
félisten
Ez elég durva Főleg ahhoz képest,h általában Németországban drágább a megélhetés és az élelmiszerek is, mint itthon, az részletkérdés,h cserébe a fizetések 3x annyik, mint itthon De ennek a szaláminak az eredetisége azért kérdéses számomra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jimhun
senior tag
Az a nemet az nem is Pick szalami hanem masik fajta teliszalami. Meg a csomagolas sem ugyanolyan ha megnezi az ember.
Es direkt ugy is van forditva mindegyik hogy ne lehessen latni a nevet, hogy lehessen kelteni a panikot megint a nep kozott.
Akar ez is lehetne: [link]
Csak ugy kell forditani es mondani hogy az is Pick.
De az biztos hogy a kepen a nemet az nem Pick szalami, ugyanis annak sosem volt ilyen csomagolasa.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"Ha csak telefonnak használod, akkor elég"
Bármilyen fura, sok embernek elég a 8GB is, pl nekem is. Nem mondom, hogy nem lehetne nagyobb, de így is van pár app, ami totál feleslegesen van fent."Persze aki tapasztalatlan azoknak mindegy."
Akkor tapasztalatlan vagyok, mert nem tárolok a telefonon több ezer képet, és nem teszek fel 2-3GB nyelvleckét ,
és nem játszok fps játékokat a hatalmas kijelzőn.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
fejezd már be az okoskodást könyörögve kérlek, mielőtt olyat mondok, ami miatt repülök a friss állásomból. ennyi. fejezd be. igazad van, csak az vegyen 8GB-os iPhone-t, aki nem akarja használni, csak telefonálásra. esetleg pár fotót lőhet vele. rendben, megtanultuk. csak fejezd be.
-
madgie
titán
Szépen, választékosan körbeírtad a hülyeséged, most már tényleg pihenj légyszi.
#24513: akkor röviden, hogy megértsd: a rendszerrel együtt 7 giga foglalt a 16 gigás iPad-emen is. Úgy, hogy azon tényleg van pár játék, azon vágom a 720p-s videókat, csinálom a slideshow-kat, ilyesmi. Miért nehéz elképzelni, hogy más kényelmesen elfér egy telefonnál nyolc gigán? Nem fogok három oldalon keresztül olyan appokat használni, amit szökőévente egyszer indítok el. Letörlöm, mert ha kell, ott az itunes/icloud-ban. Nem azért van a telefon, hogy hangya-mód azon gyűjtögessem az appokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"Azért elég neked, mert megelégszel vele. De nem használsz nagy appokat, pedig szeretnél."
Milyen nagy app.-okra gondolsz? Mert ezek szerint tudod, hogy miket szeretnék használni.
Navigon van fent, foglal kemény 270MB-ot. Külföldre nem sokat járok, de még belföldön is inkább kiveszem a kesztyűtartóból a GPS-t, mert ugye ha telefonról használom, néhány óra és lemerül.
3d-s játék: El nem tudom képzelni, mit lehet élvezni rajtuk ezen a kijelzőn. Kipróbáltam, katasztrófa egy fps, vagy a fifa. Arra ott a gép.
HD film 3,5-ön Te mozizol a telefonon, én arra inkább a tv-t használom, de van hogy megnézek egy-egy sorozatot rajta. Foglal egy sorozat 200MB-ot.
6,4-et ha jól rémlik. -
Malachi
addikt
"Azért elég neked, mert megelégszel vele. De nem használsz nagy appokat, pedig szeretnél."
bár nem nekem írtad, de velem kezdted, ezért mondom, hogy egy ilyen örök érvényű kinyilatkoztatásként előadott totálisan alaptalan megnyilvánulás után azt kell mondanom, hogy a továbbiakban nem fogok veled semmilyen formában kommunikálni.
minden személyeskedés nélkül - itt, ebben a topicban soha, senki nem csinált magából ekkora hülyét ilyen rekordrövid idő alatt, mióta ide járok. pedig volt induló szép számmal, de te mindet lemostad egy kommenttel. szép volt.
mindenki másnak: oldjátok fel nekem ezt az ellentmondást, kérlek. szóval a Nagy SÖ Megállapítás szerint én tapasztalt iPhone-os vagyok, mert 16-os a telefonom, mégis, ez van most rajta.
szóval akkor mégiscsak tapasztalatlan vagyok. vagy, bár lenne helyem rá és szeretnék is több gigás appokat telepíteni, nem teszem, valamiért. nem értem! segítsetek, mert bele fogok zavarodni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Már leírtam, hogy mennyit lát belőle.
Most nem dugom rá a gépre, hogy megnézzem mennyi lehet az egyéb, de 4-5-600MB-nál soha nem volt több."AppleTV-re srteemmelve lejátszhattam ahová mentem."
Tehát mint a telefon, mindig van a zsebedben egy appletv is."A Navit autóban iPhoneon használom, készenlétben és csak akkor aktíválom ha muszáj, vagyis a cél közelében. Szinte semmit nem fogyaszt."
Egy GPS a kesztyűtartóban sokkal egyszerűbb szerintem. Nem kell attól tartanom, hogy lemerül, nem csak akkor kell aktiválni amikor már nagyon nem tudom hol járok stb. Egyébként is az emberek szerintem akkor használják a GPS-t, mikor olyan helyre mennek ami nem tudják hol van, és nem csak akkor kapcsolják be, mikor már eltévedtek. Szóval ahogy te használod, sok értelmét nem látom.
Semmi gond nincs azzal, hogy neked nem elég, csak amiket leírtál az elmúlt egy órában
-"Csak azt akarom mondani, hogy 10 emberből 8-nak kevés. Persze aki tapasztalatlan azoknak mindegy."
-"Ha valaki csak telefonálni akar, esetleg pár képet lőni, és ezzel megelégszik egy iPhone esetében, annak csak a 8GB add magyarázatot.. 8GB-os iPhone-t az vesz aki nem akar több pénzt kiadni érte, de használni akarja az iOS-t, és nem kihasználni."
-"Azért elég neked, mert megelégszel vele. De nem használsz nagy appokat, pedig szeretnél"r3dsnake: Gondolom élvezet lehet gta-zni ezen a kijelzőn.
madgie: Az nem lesz jó neki, annak már túl nagy a kijelzője, nem lenne akkora élmény a GTA.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
0, de most hogy jön ez a kérdésemhez? Mutass valami kimutatást, statisztikát az állításodról... ez kb. olyan mint a random WP8 fikázásod, aminél egy "azért szar mert csak" típusú benyögéssel elintézted a hatalmas indoklást. Pedig akkor még meg se jelent a rendszer...
[ide inkább semmi...]
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kristee
tag
Én eleve az összes körforgalmat kiirtanám, kizárólag lassítja a közlekedést és baleseteket okoz, és nem azért mert nem lehet rajta 170-el átmenni, hanem azért, mert ha egyik irányban nagy a forgalom akkor a többi irányból szabályosan nem tudsz bejutni a körfogalomba.
M@te: Akkor megyek ilyen sebességgel, ha azt az eset és az idő indokolja és az időjárás meg a forgalom lehetővé teszi, ilyenkor is csak olyan szakaszon, ami belátható. Természetesen én sem akarok megölni/megnyomorítani senkit és kifejezetten ellene vagyok én is a belvárosban 130-al vágtázó gárzsiknak, de szerintem, ha a német autópályákon szocializálódtál, akkor fel tudod mérni, hogy milyen helyzetben lépheted át a 130km/h-s sebességkorlátozást, esélyt adva ezzel a büntetésnek, mivel csak olyan helyen engedik a feltételek az ilyen sebességet, ahol mérni is lehet azt...
Tudom, hogy nem szép dolog gyorsan menni, de szerintem van olyan eset, amikor megbocsájtható és van olyan is, amikor indokolt. Mentem már városban 130 fölött, de akkor éjszaka volt és kórházba vittem valakit, mert nem volt éppen mentő az állomáson.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
whitezo88
nagyúr
az első többsávost pár éve Érd mellett láttam, először néztem mint hal a szatyorban, meg fater is (ő vezetett), szerintem valahol még cikket is írtak róla ha jól emlékszem, milyen "remek" ötlet volt bedobni a nyugati találmányt a magyar droidoknak. Aztán raktak bele duplavonalakat meg gombákat, így már egy fokkal logikusabb volt.
De láttam már sűrű körforgalomban ellentétes irányba haladó tatát is. na az is vicces volt...
-
kristee
tag
Ezt értem és logikus is LENNE, ha nem így fordulhatna elő például Balatonfüreden, hogy teszem azt vége a bulinak az Aquaparkban és indulnak vissza a bolgár túrpisták a kempingbe, ezért É-D irányban végigállják a körforgalmat, amiért Ny-K irányban a főúton például Aszófőről Budapest felé tartók nem tudnak behajtani sem, akár 20-30 percen keresztül. Nem vicc, ültem már ezért ebben a körforgalomban, illetve az előtte lévő dugóban olyan Örvényes magasságában.
Ez csak egy példa volt, de számtalan helyen lehetetlenné teszi a közlekedést, ezen kívül nálunk valami f@szkalap kitalálta, hogy hegyet kell építeni a közepére, ami miatt nem látod rendesen, hogy jönnek-e szemből és nem utolsó sorban évente 5-8 iskolás busz borul fel mert a sofőr elbambult és átugratott a dombon a Hódmezővásárhely felé vezető úton lévő 12. körforgalomban (ahol egyébként konkrétan 2-ben volt egyáltalán kereszteződés, mikor megépültek)...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest