Hirdetés

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz icecave #60942 üzenetére

    Apám anno azt mondta, napi 4-5 szál cigi kb. olyan, mintha nem is dohányoznál. Azt is mondta, hogy az életmód kb. 10-15 évet szól bele az életbe. Magyarul ha élnél 80 évig, lesz belőle 65-70, ha belegondolsz, ez nagyjából stimmel is. Hányan végigpusztítják az életüket, és még úgy is szép kort élnek meg.

    Más meg 20 évesen meghal leukémiában. (lásd Rakaczki Bence, a diósgyőri kapus, akit mellesleg apám kezelt egy darabig...)

    Az, hogy a dohányzás következtében hunysz el (tüdőrák, érrendszeri betegségek, stroke, infarktus, stb) amúgy is "típusbetegségek", és mivel a dohányzás minddel kapcsolatban áll, így rá is lehet fogni, hogy amiatt haltál meg. De mutass már egy 20 évest, aki a dohányzás miatt halt meg. :DDD Az öregedés miatt halsz meg, vagy a genetika miatt, illetve a két tényező együttes hatása miatt. A cigi meg beleszól ebbe valamennyire, bizonyos szint fölött ugrásszerűen megnő a befolyása, de 4-5 szaros szálba csak az fog fiatalon belehalni, aki amúgy is meghalt volna. :)

    "Ahogy téged ismerlek, 1-2 meki és stb. kajával sokkal több sz*rt viszel a szervezetedbe, mint 1-2 szál cigivel."

    Az már a múlt, mióta nagyanyám főz rám, eszem a jó kis főzelékeket, sülteket, és a fogyó is útjának indul. :K

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák