Hirdetés

Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    "most komolyan... a telefon hátulját bambulod egész nap vagy használod amire kitalálták? :) amúgy meg invisible shieldet ráraksz és semmi ujjlenyomat nem lesz rajta :)"

    Pusztán leírtam, hogy én észre veszem az ujjlenyomatokat, mi a gond? :) Nálam az iPhone designilag is 1. helyen áll, gyönyörködök az esztétikában. Én IS-en is látom az újjlenyomatokat, mind két oldalon.

    "Invisible shield-et érdemes felrakni rá? Fellehet tenni bubi mentesen? Hány hónapot bírja kb ?"

    Érdemes! Fellehet (egészen pontosan magától eltűnik minden)! 1 évet normál használattal biztosan kibír, én mondjuk baromira vigyázok rá még így is, minden kézbe vétel előtt / után, meg amikor kedvem van hozzá végig törlöm a kis szemüveg törlő ronggyal amit kaptam hozzá, nálam 3 év múlva is vaci új állapotban lesz.

    Nem tudom iPodnál így van-e, de az iPhone döbbenetesen hangosan szól a fülhallgatóval. Szinte már fájdalmasan-élvezhetetlenül hangos, amikor először kipróbáltam a hangerejét -persze nem a fülemben- rájöttem: ez inkább egy miniatűr hangszóró, mint fülhallgató.
    Olvastam az 'Apple sikertörténete' c. könyvben, hogy az Apple-es alkalmazottak szerint Steve Jobs kissé nagyot hall: amikor csinálták az 1. iPodot Steve mindig csak azt hajtogatta, hogy "hangosabbra","nem elég hangos" "még hangosabbat kell". Így már érthető a dolog.
    Aki még nem fedezte volna fel, a hangerőt is lehet kontrollálni: Settings / iPod / Volume limit alatt. Nagyon tudok örülni ennek a funkciónak.

    Downtempo, drum'n'bass műfajokhoz ki milyen EQ-t ajánlana?

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Aktív témák