- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz vargalex #283450 üzenetére
Filmekről írt. Gondolom nem pár száz MB DivX, hanem lehet több GB-s is.
Direkt rá kérdeztem hogy miért másolja, amikor pld a VLC-ben SMB keresztül is eléri online, másolás nélkül is. Sztm az iOS-n nem életszerű hogy több GB-fájlokat másolgatunk ide oda, ez mellett még egyéb más hálózati dolgokat, meg az éppen futó app-t is ki kell szolgálni. Kocsival az utánfutót megrakva nem tudok 130-l menni, holott enélkül meg simán megy a 210-l.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
adika4444
addikt
válasz vargalex #283450 üzenetére
A legjobb, hogy ez mondjuk egy éve ment hibátlanul, én WireGuard-dal mindig fel vagyok lépve a szerveremre és simán tudtam SMB-n át tallózni a fájljaimat. Aztán valamelyik későbbi iOS15-ben már sokszor dobálta, hogy nem érhetőek el a fájlok, kézzel újra kellett csatolni, iOS 16 óta pedig ha szerencsém van megy az újracsatolás, ha nincs, akkor reboot mert addig nem jelenik meg, abszolút pech esetén meg kinyírja a fájlok alkalmazást és ugyancsak reboot.
Biztos nem tömegigény, de ha már belerakták az iPhone-ba és működött normálisan ez a funkció, akkor szerencsés volna, ha javítanák... Tudom, hogy a WireGuard peer-to-peer és nem L2 VPN, de ennek nem lenne szabad problémát okoznia ezesetben. A kiszolgáló oldalon ott van baj, a broadcast address hiányában elég nehéz elindítani az SMB-t az interfészen, de mindent meg lehet oldani, Windows-on nincs is gond továbbra sem, lassan vagy egy éve. Illetve régebb óta, csak a home serverem idejében itthonra ment a VPN, most meg a franciákhoz, egy OVH szerverre.
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest