Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz dbius #26101 üzenetére

    Nálam még a 60-as időszakban kezdődött, konkrétan múlt év Augusztus elején.
    De mondjuk én elsősorban a játékhoz kötöttem, mivel pont akkor jött ki egy új patch (Division) és akkor kezdődött el a folyamat Deltázás (kidob a játék, és a netem is elmegy, vagy csak kidobott a játék).
    Először routerre gyanakodtam (TP-Link WDR4300 volt akkor a router) megnézettem ismerőssel, de azt mondta, hogy minden OK vele (kondik), de volt egy fiatalabb 1043-as is itt, amit repeaternek használtam, felcseréltem a kettőt, de azzal sem lett igazán jobb. Javulást az hozott, hogy ha játék közben minden más fogyasztót (torrent) leállítottam, akkor jóval kevesebbszer szakadt, cseréltettem a modemet is, akkor a srác aki itt volt, az állított rajta mert néhány érték kívül volt a tűrésen (legalábbis elmondása alapján, nem voltam itthon).
    Legvégül pedig lecseréltem a 1043-ast is egy Asus RT-AC66U-B1-re, és ezzel még kevesebb lett a szakadozás, illetve azt tapasztaltam, hogy amikor azt gondoltam, hogy jön a Delta (amikor kidob a játék ez a hibaüzenet) akkor 5-ből 3-4x csak volt egy hatalmas lag (jó pár másodperc), de nem kidobott most már a játék, hanem csak a lag.
    Én szerintem az van, amit itt a többiek is írtak, hogy a mostani viszonylag jó ár miatt (a többihez képest) többen váltottak az Invitelre, és telítődik a sávszél, és átvált, és ilyenkor szakad, és függően, hogy a környékeden mennyien tolják, attól függően rosszabb vagy jobb.

    Ha jönne az optika, akkor csak váltanék, mert bár felesleges a gigabit, de a pingnek jót tesz az optika.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák