Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabors

    tag

    Sziasztok!
    Miért féltek a vistától annyira... Szerintetek a Windows új oprendszerével nem lesznek telepítési gondok, nem dob "kék halált" stb. Szerintem az fél tőle aki még nem használta. Pontosabban ferakta, mert érdekli az új dolog, de miután rájött, hogy egy-két dolog nem úgy van ahogy az xp-n rögtön letörölte mert rossz!
    Egy rövidke kis példa a vista mellett:
    Újonnan kiépített ideiglenes vezeték nélküli hálózat titkosítás, és minden extra beállítás nélkül. Jöttek a hozzáértők az agyongenerálozott xp-vel, -mert a vista "sz@r ám", na egy sem tudott normálisan csatlakozni a hálózathoz, csak a vistás gépek. Persze addig-addig osztottak szoroztak mig ráfogták a routerra, hogy az a szar. Ujjab 40 perc okoskodás és kiderült, hogy az egyik valami moddolt drivert használ a wifikarihoz, mert hivatalos nincs stb.
    Pro és kontra, az új gépek az új oprendszerekre vannak optimalizálva. SZERINTEM.
    Xp-s voltam, de követnem kellett a piaci igényeket. A mukahelyemre sorra érkeztek a vistás gépek, és MEG KELLETT tanulnom használni, beállítani. Valóban sokkal többet kell vele foglalkozni az elején, de a beállítások után jó tud lenni.

    Üdv:

    [ Szerkesztve ]

    Nikon

Új hozzászólás Aktív témák