-
PROHARDVER!
Lesz összefoglaló is előbb-utóbb. Becsszó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz fericske #1519 üzenetére
A Berillium papíron nekem is nagyon tetszene, piszok mázlista vagy, használd egészséggel!
Off: mondjátok meg, milyen telefont vegyek, mert már elvesztem teljesen. Oreo alap, jack kéne, oled nem lenne rossz, 4gb ram, 64gb tárhely, b20, fém ház, előlapi ujjlenyomat olvasó szintén. Nem kell vatta új modell, azt se bánnám, ha valami 2 éves cucc felelne meg ennek. Nyugodtan szólhat jól. A legközelebb a Huawei Mate 9 Pro all ehhez, de arra semmi custom rom nem megy fel, úgyhogy ha a gyártó magára hagyja, leshetek. Ilyen paraméterek mellett nincs normális telefon, tiszta vicc...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Köszi.
Igen tudom, hogy csak CIEM jelenleg, de talán majd később megszánják a földi halandókat is.
Ha az Uoffslipesek (UK Reseller) voltak, akkor ők mondjuk úgy technológiailag max. a brosúrát tudják felolvasni. Szóval kezeld óvatosan mit mondtak technikai ügyekben.Érted: https://www.offslip.co.uk/copy-of-64-audio-uk
De tök rendesek."3t és 4t beépített Apex-szel van"
Az a Forté (4BA) és a Trio (2BA +DD, hybrid), van ugye az A3e és A4t, amit csak sima BA-sok, csövezve közösítővel.De a lényeg, hogy visznek univerzális verziót, ami valószínűleg majd jövőre megvásárolható lesz, addig kibírom.
Azt tudom, hogy a Huvi akart codec-et, csak még nincs kész és 0 eszköz támogatja.
Maga a codec egész konkrétan vásárolt, és ők lennének azok. Jó kínai módon lemásolták az LDAC-ot, mondjuk legalább nyílt forráskódú. A "low latency" meg ne tévesszen meg senkit, a magasabb adatátvitellel természetesen nő a késleltetés. Max. van módja, ami alacsony késeltetés és kisebb bitrate mellett jobb minőséget tud. -
akva
tag
Köszi az infókat!
"A 99 Classics rework alatt van, hogy meglegyen a kényelem és az első generáció hangzása. Jövő év elejéig piacra akarják dobni, és valószínúleg drágább lesz."
Ez valami belsős infó? Nem találtam eddig semmit ezzel kapcsolatban a neten. Ma találkoztam a nomono-s Contaxg-vel, ő valami Meze 109-ről beszélt - ez lenne az?
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1