- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Sziasztok
Most, hogy felvettek az egyetemre, nyitnom kéne valamilyen bankszámlát, de nem ismerem egyik bankot sem. Szüleim tanácsolták, hogy az OTP-t kerüljem, sok probléma van velük.
A K&H-tól kaptam egy reklámot a Trambulin csomagjáról [link], így elsőre jónak tűnik. Melyik banknál éredemes számlát nyitni? Netes fizetésre is hasznánám, ha már lesz. -
bozont
veterán
Sziasztok
Szüleim megkértek, nézzek utána a bankoknak hová lenn érdemes átmenni az OTP-től. Az ok, hogy eléggé lehúzzák az embert a különféle tranzakciókért, vásárláskor vagy ha csak az ATM-ből vesz fel pénzt az ember (sajnos nincs mindig lehetőség OTP-s automatát használni, mert nincs a közelben). Szóval melyik bank lenne a legjobb választás?
Internetes vásárlásra nem sokat használják, bár ha van egy jobb netbank az nem lenne rossz, már csak a könnyebb ügyintézés miatt. Nekem a Cib-nél van egy folyószámlám, nagyon elégedett vagyok a bankkal, de ez junior csomag, ami meg más egy kicsit ugye, több a kedvezmény. -
bozont
veterán
Sziasztok
Anyu szeretne bankot váltani, most az OTP-nél van, de sok a plusz költség. A fizetése menne rá (havi 120.000-130.000 Ft) és néha bolti fizetésre is használná a kártyát.
Fontos, hogy megbízható bank legyen és minél kevesebb költséggel járjon (bár ez egyértelmű gondolom). Nézegetem a különböző lehetőségeket meg díjszabásokat, de emellett az is lényeges hogy normális ügyfélszolgálattal és használható internetbankkal rendelkezzen, ami a különböző pdf-ekből nem derül ki.
Ami még lényeges lehet, hogy a környékünkön Raiffeizen, OTP és K&H automaták vannak és jó lenne ha havonta legalább háromszor tudna ingyenesen pénzt felvenni.
Szóval a fő kérdés igazából, Raiffeizen vagy K&H? De ha van olyan lehetőség, ami jó feltételek mellett, más bank bankautomatájából is enged ingyenesen pénzt felvenni, akkor az is szóba jöhet (még nem találtam ilyet). -
bozont
veterán
Üdv
Most olvasom hogy a Raiffeisen bank részvényei nagyot estek érthető okok miatt. Kérdésem hogy ez mit jelent, milyen hatása lesz a bankra és jövőjére? Anyu van ennél a banknál. Érdemes másikat nézni vagy nem kell aggódni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest