-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz demmer123 #24327 üzenetére
Nekem is volt ilyen Y kábelem,ez annyira nem színeződik mint a szálanként harisnyázott fehér tápkábelek.Abból volt Bitfenix és Nanoxia is-soha többet.Nem mész semmire se vízzel,se vegyszerrel-2 max. 3 hónap után sárgásan,foltosan elszíneződik.
(#24331) fogtunder A Noctis 450 végül is egy szellősebb elő és hátlappal bíró H440-jobb e téren,viszont nekem annyira nem tetszik formára,mint a H440.
(#24338) Cifu
A venti tesztelés valamilyen szinten szubjektív,attól függ kinek milyen frekvenciára érzékenyebb a füle(van aki egy ventit csendesnek talál,más megörül ugyanannak a hangjától).Nem akarom védeni a PW2-t,mostanában többen jelezték a problémát-gondolkodom is,hogy kiveszem az ajánlottak közül.Viszont nekem van otthon pár 1+ éves darab,azokkal nincs ilyen gond.
A többiek felhívták a figyelmed pár hibára,annyival egészíteném ki,hogy ha a légszállítást és a statikus nyomást is beleveszed a képletbe akkor az képes még megkavarni a dolgokat!
(#24345) rokafiu77
Nem véletlenül csak az eLoop van az ajánlottak között,a többi se rossz venti viszont az eLoop nagyon kiemelkedik.Egyszer próbálj ki egyet és akkor nem fogsz mást keresni!
(#24353) erik365 Nem,csak teljesen egyforma ventiket!!
abridabri A Wing Boost 2 mióta 3 pin-s?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Akciós ventik / Arctic / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest