Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz m3ss #5122 üzenetére

    Nem hajtanak el, eddig akárkit megkértem így, mindig összejött :) Meg ha valakit facebook-on meglátok(régen néztem a kit ismerhetek-et, és ott akinek jó profilképe volt, meg ilyenek...), akkor ott is ráírok, és összejön. Vagy volt, akit egy divatbemutató után szólítottam le, mondtam neki, hogy ő az egyetlen, aki sokkal jobban néz ki a többieknél, látok benne fantáziát, stb. Általában, ha megnézik a portfoliómat, akkor igent mondanak, de van amikor még annyit se kell várni.
    A telefonomon van egy folyamatosan frissített mappa, rajta a portfoliómban szereplő képekkel, szóval ebben az esetben is, már a buszon, telóról meg tudtam neki mutatni, hogy miket csinálok, hogy tudja mire vállalkozik. Azért valljuk be, sok fotós van, aki jónak hiszi magát, közben full kezdő...Így ki lehet kerülni, hogy igent mondjon, anélkül, hogy ismerné a munkád, aztán pedig csak megbánja, hogy mire vállalkozott...

    De múltkor a könyvtárban szólítottam le egy igen jó alanyt, ez maradjon köztünk, itt egy kép a facebook-járól... :) Nála is úgy volt, hogy csak odaültem mellé a könyvtárban, megkérdeztem, hogy zavarhatom-e egy pillanatra, mondta hogy persze, én meg mondtam, hogy fotós vagyok, főként modelleket fotózok, tök jól nézel ki, lenne-e kedved egy fotózáshoz? Erre mondta, hogy persze. Megkérdeztem a nevét, mondtam neki, hogy várjon meg, 5 perc múlva jövök. Lementem a ruhatárba, visszamentem a könyvtárba, adtam neki egy névjegykártyát, mondtam, hogy ott van rajta a weboldalam, facebook profilom linkje, stb, nézze meg a képeim, ha tetszenek, vegyen fel facebook-on, és összehozzuk. Még aznap este felvett ismerősnek. Ugyanez volt Borókával is, már aznap este felvett ismerősnek és beszéltük a részleteket.
    A könyvtáros csajt még azért nem fotóztam, mert hotelszobában szeretnénk, kicsit szexisebb képeket, és most így szezonban minden hotelszoba tele van. Mert azt is ingyen szeretném majd behúzni, reklámért cserébe, szóval ott is tárgyalni kell egy sort, de így kb a sminkes árából meg lehet úszni az egész fotózást, ráadásul ha van sminkes, aki szintén jön tfcd-be, az még jobb, akkor az is megvan. Nekem volt ilyen is, de most elköltözött, szóval keresgélek új sminkes után éppen.

    "az durva, kivancsi lennek mit mondasz neki hogy sikerul ilyen "atszellemult, hideg modelltekintetet" elohozni magabol akarkinek."
    Mindig kiemelem, hogy nem mosolygós, csilivili, nagyonszínes, agyonvilágított képeket szeretnék, ezt előre elmondom, és linkelek is nekik olyasmi képeket, amilyen az elképzelésem, hogy már érezze előre, meg tudja nézni a modellek arckifejezését azokon a képeken, és kicsit átszellemüljön már előre. Tumblr-emen lehet nézelődni, ott gyűjtöm az ilyeneket.
    De a fő mondat, amit mondani szoktam nekik, hogy ez nem a nap szépe fotózás a helyi bulvár magazinba, itt nem kell mosolyogni, meg tökéletesnek lenni, inkább adja magát, nem baj ha komolyabb, sőt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák