- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras828
tag
Sziasztok! Adva van egy Gigabyte P35-DS3L alaplap egy Gainward 8600GT, 2 giga Kingmax RAM, és egy 2180-as Intel proci. A probléma az a konfigurációval, hogy nem látom, hogy Dualban menne a RAM, és szerintem driver fronton sincs igazán rendben. Az Everestben az alaplap neve ismeretlenként van fennt... Mit tudok ilyenkor tenni?
-
Andras828
tag
Sziasztok! Nekem is egy ilyen csodalapom van(névszerint GA-P35 DS3L rev 2.0). Csinál egy-két érdekes dolgot, de alapvetően elég jó kis lapocska. Most amivel szenvedek, hogy terhelés alatt magasabb frekin járjon a proci. Ha a C.I.A-t akármekkorára nyomom, akkor max egy fél órán belül kékhalált kap. Most néztem a BIOS-t, az F6-os. Szóval mi a fene itt a gáz? Mármint hogy mitől lehet még, ha nem az alaplaptól?
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24914 üzenetére
Jó a táp
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24917 üzenetére
Autora raktam a feszültségeket, és be volt kapcsolva ez a tuningotelintézeméncsakaddmeghogymekkoratuninglegyen opció(C.I.A. 2...)
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24921 üzenetére
Köszi szépen. Kezd alakulni a kábelrengeteg
-
Andras828
tag
Na kicsit megrángattam a bajszát(tényleg csak egy picit, magonként kemény 200 MHz-vel ). De amikor betöltötte a windowst, azt írta ki, hogy Mark_FUN_Load_ NT_Driver vagy valami ilyesmi. Ezt ki tudja, hogy mit takar? Eddig jól megy, nem erről van szó, csak kíváncsi vagyok.
-
Andras828
tag
MarkFun_Load_NT_Driver <- Ez meg mi a fene? kb 100-al ezelőtti írásomban kérdeztem, de ahogy láttam senki nem válaszolt rá. Végülis pörög a totyik Ha valaki tudja ezt a rejtélyt, legyen szíves, és jelezzen nekem akárhogy.
-
Andras828
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest