Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz Kötelező #4017 üzenetére
Találtam egy táblázatot. E szerint kb. egyforma teljesítményűek, nagyon pici köztük a különbség, hol az egyik, hol a másik javára.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Az én kártyám is sípol egy kicsit...de nem zavaró, mert csak néhány játék menüjében csinálja, meg mikor a húgom kalandjátékkal játszik (ott aztán röpködnek az 500-600FPS-ek is )
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
A memóriákat, FETeket, gpu-t mivel érdemes megtisztítani a gyári pasztától? Én eddig sima alkoholt használtam.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Én tuti süket vagyok, vagy nagyon hangos a gépem, mert játékok alatt sem hallom az Inno kártyám hűtését Bootoláskor felpörög mint egy porszívó, de utána szerintem elég halk. Pedig referencia.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz zed1983 #4250 üzenetére
Új drivert próbáltál? Néha akkor is ilyen képet szokott adni ha valami baj van a driverrel...amúgy ez inkább GPU hiba, memória hibánál átalában csíkoz a kártya, meg szép kockás lesz a kép...az egyértelmű, hogy nem az átalakítóval van a gond. A tápcsatlakozó rendesen csatlakoztatva van? Nem húzodott ki véletlen? Vagy nem tört meg a kábel? Ilyenekre tudok gondolni csak...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Nem lenne változás. 3Ghz már bőven kihajtja a 9600GT-ket. (C2D-ből persze...)
Szóval szerintem ne cserélj, fölösleges lenne.nyesix: csilla 4 hőcső vs. 1 hőcső...és a gpu-val érintkező felület a Coolinknél is réz.
Plussz a Coolink-hez több bordát kapsz, és ha netán elromlana a venti, olyanra cseréled, amilyenre akarod...(szabvány 8cm-esből bármilyen rámegy)[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Nemtudom volt-e már: jó hosszú teszt 9600GT-vel és a többi népszerű vga-val.
Ebből a tesztből én már bátran ki merem jelenteni, hogy átlag 20% különbség van a 9600GT és a 8800GT között, illetve hogy a 9600GT nagyon jó vétel Bár 1024x768-as felbontásban nem teszteltek, én még ilyen kis méretben játszom
Mondjuk az nem semmi, hogy 2 vagy 3 játékban a 9600GT megelőzte a 8800GT-t
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Jah, van egy két olcsó példány
Itt is érdemes szétnézni.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Szerintem azért nem kell szomorkodni a 9600GT tulajoknak sem, csak 20%-kal lassabb, ami tuninggal behozható. És ugye kevésbé melegszik a kártya, valamint jobb a driver-támogatottsága is. Na meg a legendás 600-as sorozat legújabb tagja
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz forceberg #4604 üzenetére
Én végignéztem még tegnap a linkelt tesztet, csak az 1280-as szűrő nélküli és szűrős teszteket néztem. (1600x1200-ban én tuti nem játszom, de szerintem sokan mások sem...)
Ha átlagoljuk akkor szerintem kijön a 20%. De se sokkal több, se sokkal kevesebb...van ahol 30%-kal is gyorsabb a kártya, viszont van ahol 10%-kal is alig...szóval én még mindig nem bántam meg a 9600GT-t. Szerintem annyi különbség sincs köztük mint anno a 7600GT vs. 7300GT (GDDR3) között.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz remington2 #4635 üzenetére
Az a HDR lesz...engem is idegesített...de van valami külön progi amivel lehet állítani játékon kívül. Attól csillog minden.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz rollins #4642 üzenetére
Most megnéztem, nekem is csak 3/3 van
Csak ugye a többit 4/4-ig engedi, ezért ez megkavart...
Itt egy kép: [link] Nagyjából látszik rajta minden. Így 40 FPS alatt még nem nagyon láttam, nem is akadozik. (1280-ban is ugyanígy megy, talán 3-4 FPS minusz) A fraps mondjuk ebben a játékban valamiért nem jól jelzi ki az FPS-eket, összekeverednek a számok egy idő után...nemtudom miért.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
Eagle16
addikt
Nem próbáltam még. Nincs egy hangos gépem pedig, de esküszöm semmit nem hallok a gyári ventiből, még játékok alatt sem! Milyen hangja van? Olyan mint amikor bekapcsolod a gépet, és felpörög mint az állat? 35%-on csak akkor hallható szerintem, ha vízhűtésed van, de akkor sem olyan mértékben, hogy zavarjon...
Driverből melyik van fennt? Bár ez nem számíthat...
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz bolondember #4930 üzenetére
Üdv. a klubban!
Mennyiért vetted, ha megszabad kérdezni?₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz Ferdzsoo #4932 üzenetére
Hát akkor ott nincs valami nagy légmozgás...elég az is, ha kevesebb áramot adsz a ventinek, amit ráraksz a vga-ra, és úgy garantáltan hangtalan lesz. Összvissz egy darab házventivel elég forró lesz a helyzet nyáron...
bolondember: az elég jó ár, én is annyiért vettem az enyémet. Az összehasonlításnak nem lenne sok értelme, mert úgy is tudja mindenki melyik a gyorsabb, de attól én még szívesen elolvasnám. (feltéve ha jó sok kép lenne benne )
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
9600GT tulajok, tessék megnézni ezt a szuper tesztet erről a szuper hűtésről: [link]
Ennél jobb nem is kell egy ilyen GT-re Én is akartam írni cikket róla, de ha már itt van ez, akkor fölösleges.
Amúgy én még mindig nem raktam föl a sajátomat a vga-mra, de majd a holnapi angol érettségi után...[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest