- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Na, megvettem a Thermaltake DuOrb hűtőt és érdekes dolgok történtek itt. Először is az a gáz, hogy ilyen meleg napokon a gyári hűtővel is kilép a Crysis-ból a kari, mert úgy túlmelegszik. RivaTuner szerintem 90°C környékén szokott lenni. Rátettem a TT DuOrb-ot, ez idle-be sokkal jobban hűt, mint a gyári, de Crysis alatt ugyanúgy kilép, sőt, volt olyan, hogy nem lépett ki, de 10 perc után 104°C-on volt a GPU. Nem tudom, hogy ez a RivaTuner mennyire mér jól, de ez elég irreális értéknek tűnik. Szerintetek most mit csináljak? Mert alapon jobban hűt, bár ez nem számít sokat, ha terhelésnél szar. Ha túlmelegszik, akkor általában kilép a játékból, ezzel megakadályozva, hogy leégjen. De ha nem lép ki és 104°C-on van, az gondolom nem tesz jót a karinak, ugye? Visszatehetném a gyári hűtőt és felhúzom a fordulatszámát, vagy maradjon ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest