- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ármester
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Lelkes amatőrként és fiatalként olvasgatom a topikot, elképesztő hogy itt micsoda alkotásokat látok, gondoltam beköszönök így Újév alkalmával.Nálunk a szilveszteri menü mindig elég egyszerű, sajttal töltött virslit szoktunk enni. (remélem elfér a topikban. )
Nem egy nagy dolog elkészíteni, de hátha valaki kedvet kap a hozzá.
[kép]
Virslit hosszában elvágni -> teletömni sajttal -> sütőben ~180 fokon megsütni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
-
Ármester
válasz grizlisandor #7305 üzenetére
Van egy kisebb, minisütő / melegszendvics sütő, ilyen esetekben azt használom.
#7306 FPSTunker
Airfryer-re nem gondoltam, de az is jó ötlet.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz FerNandor #7583 üzenetére
Nem tudom mennyire esik ki, de Győrben Barney's American Diner.
Hangulatos hely.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest