-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
im3-hoz (meg hasonló filmekhez): popcornmúvi... emberek nagy részének (pl nekem is) ad egy jókora dózis "kellemes kikapcsolódást" ...és nem is az életkortól függ, hogy kinek tetszhet-kinek nem... a batman komolyabb/sötétebb hangvételű, ez meg egyszerűbb/könnyedebb, de ez szvsz nem probléma... a maga nemében mindkettő nagyon jó film lett, ha a sikereiket nézzük ugyanígy az avengers és a marvel filmek nagyja sikeres volt
#24304: csomó helyen kiírták már (imdb-n is), valószínűleg nem
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pitterix
őstag
"Bevallom, lenézem azokat az idősebb embereket, akik oda vannak ezekért a szuperhősös filmekért, mint ez a Bosszúállók stb stb."
Na ez nem szép dolog!
Miért ne élvezhetné egy idősebb ember is?! Én is 33 vagyok és mégis tetszik mindegyik és amíg élek és látok, nézek is ilyen filmeket.Kérdés az is, melyik korosztályt tartod idősebbnek.....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
atike
nagyúr
"Bevallom, lenézem azokat az idősebb embereket, akik oda vannak ezekért a szuperhősös filmekért.."
Miért is?
Én ezeken a képregényeken nőttem fel és határozottan várom az összeset, függetlenül attól, hogy mi is jön épp... Tény, hogy van amelyik csalódás a megvalósítás miatt, de számomra egy élmény viszontlátni ilyen formában a régi nagy kedvenceket... 30 fölött vagyok már én is amúgy...
És mi van azokkal akik rajzfilmeket néznek?
-
callmeakos
veterán
Ahha. Szóval neked az gyerekes, ahol egy terrorista főbe lő egy embert, a néző szeme láttára (még ha nem is közvetlenül). De az neked nem gyerekes, ahol egy denevérruhás fickó, ugrálgat egyik tetőről a másikra. Csak azért, mert az olyan "sötéten" van tálalva. És ezek után lenézed azokat, akik egy bizonyos kor fölött ilyeneket néznek, sőt még merik is élvezni. Ahhhhham fckin logic..
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest