Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz WestBam #55028 üzenetére

    Tegnap G@ben -nal próbálgattuk az "új" lámpákat is, meg pár másikat. A Viking is elég homogén széles erős fénnyel világít. MH23 -asom is, Convoy S2+ is van. Most már nagyon felcsigázott ez az Olight SEEKER 2 PRO. Ez most a "nekem is kell ilyen" kategória. :D

    Egyébként, a Sofirn C8a, szemre, sokkal erősebbnek tűnt mint a papírra vetett adatok. Ez tetszett. Sajnos, hogy ez az egyetlen pozitívuma.

    A Convoy M1 nagyon tetszik, hatótávja a Nitecore MH23 -assal megegyező, a MH23 szórt fénye fényesebb, mivel magasabb fényárammal dolgozik, miközben a szórt fény átmérőjük azonos.

    A Convoy S2+ (XPL HI) kicsit gyengébb (-15%) mint a M1, de ezt alig lehetett észrevenni, kicsit szélesebb a szórt fénye. De ezt bizonyára mindenki itt tudja. ;) A régebbi S2+ (XM-L2), rövidebb hatótávval rendelkezik, de jóval szélesebb a fényköre. Otthon, ház körül, talán a régi lehet a jobb választás. Túrán, a természetben, viszont a XPL HI ledes jönne be jobban. (Túrára inkább a Nitecore EC4GTS -t ajánlanám, 2 db 18650 -essel) ;)

Új hozzászólás Aktív témák