Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz katt777 #1919 üzenetére

    "Ugyanakkor tudnod kell, hogy a képalkotási metódus miatt az SLI még csak nem is láthatja az ATI-t többkártyás konfigokban, annyira messze van tőle, nemhogy utolérhetné, tehát duplakaris konfigban bizonyosan sokkal szebb lesz az ATI-k képe."

    -Mivan?:)
    Nem egszen értem mit írsz it, na mind1. A kép szépségének szerintem nemsok köze van a megosztott renderelésnek. Nem lesz rondább a képe egy GF-nak SLIben. Ott csak a teljesítménybeli effektivitás számít.

    Egyébként pont most olvastam egy cikket a 3870 X2-ről és kb mindenütt kikapott a 8800GT SLI-től. Sok helyütt szép tetemes 20%okkal... Anandteches tesz. Nézz utána. Gondolom az Anandtech színvonalát nem kell firtatni. Persz lehet hogy az X2 gyengébb mint a CF, de egyébként elméletileg erősebbnek kéne lennie... (mint ahogy a GX2 is erősebb (volt) és vlszeg lesz mint az azonos kari/SLI)
    Szal én nem nagyon vagyok meggyőzve effelől sem. De amúgy is irreleváns mert csak egy karim lesz sajna... valahogy olyan üres mostanság a pénztárcám...:U:O

    Tudom hogy vannak sokan akik azt mondják hogy az ATI képe szebb. De sztem ők mind ezt szubjektív megítélésből és nem egzakt összehasonlításból mondják. Így pedig bármit lehet mondani. Lehet épp kipihentek voltak és rendben volt a család meg pénzügyek meg minden amikor épp egy ATI kártya képét nézték és "rájöttek" húúú, te ennek az ATInak szebb a képe!:DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák