Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sas7

    tag

    Annyira frusztráló, hogy nem élvezem ezt a játékot. Game of the Year. Gondoltam, ám legyen. Első FromSoftware próbálkozásom. Megvettem PS5-re. 15 órám van benne. És még mindig csak elvagyok, de nem érzem jól magam ebben az elvarázsolt világban.
    Pláne most mikor azt olvasom, hogy a legtöbb 'év játéka cím' listának az első helyére került.
    Ennyire Istentelenül jó, és nem győzik eleget dicsérni. Hogy a bánatba nem jön ez nekem át. Pedig szeretem a fantasy-t is. Az open-world annyira nem vonz, de ez nem indok, mert nem is taszít. Witcher 3 az egyik kedvencem. Az új God of War-ok szintén. Most perpill a Horizon Forbidden West-et is élvezem, ahogy ezt megelőzően az elsőt is.
    Nem, nem hasonlítom ezeket ehhez, csak az open-world miatt említettem. Még ha ezek közül van Semi-Open is. A lényeg az, hogy nem emiatt.
    De a klasszikus sztori vezetés hiánya viszont biztos közre játszik. Az elveszett érzés megvan, és az nem tesz hozzá, pozitív értelemben, hogy 'fedezd fel magadnak' címszóval csak úgy elenged a játék.
    Azt se tudom ki kicsoda, és miről beszélnek. Meg kell nézzek jó pár Youtube videót, hogy legalább az alapok meglegyenek. De így nem tudja elnyerni az érdeklődésemet.
    Főhősünk ugye nincs, mármint megint csak a klasszikus értelemben. Ahogy igazi párbeszédek sem. De ismétlem ez nem kritika, mert hogy is kritizálhatnám.
    Csak egyszerűen szeretném élvezni. Akarom. De eddig nem megy. :B

    Valaki volt így vele? Mármint, hogy nehézkesen indult be nála, de később jobb lett? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák