- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
-
aXXon
őstag
Basszus, én abban a hitben éltem, hogy ma nem leszek éjszakás, ennek fényében nem is aludtam ma még egy percet sem. Erre a barátnőm az előbb felvilágosít, hogy bizony mára is be vagyok írva.... Banyeg, megyek aludni, bentről jövök majd 22 után
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
-
kypre
tag
Sziasztok
Jóestéket
én is jelen. Mehet a tanulás, csak előbb megvacsizom.Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Brae
őstag
Jóestét!
Nekem most qrvára nincs kedvem tanulni, pedig kéne , de inkább meccset nézek. -
lorcsi
veterán
Jó estét 4ALL nekem is tanulás lesz
már ilyen meccs mellett nehéz leszeladó: vadi új soundcore motion+
-
aXXon
őstag
válasz poffsoft #4358 üzenetére
Nem kávézom. De a fürdő még lehet, hogy bejátszik majd hoztam váltásruhát, ami elég hasznos gondolat volt, mert ömlött rólam a víz, mire ideértem
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. L*ptam egy kis netet.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
szandisas
őstag
szépen beindítottátok a topicot örülök neki. én nem tanulok, pedig nagyon kéne... majd lesz valami inkább beültem a kocsmába, ott projektorral nyomják...persze sör is
aláírás
-
aXXon
őstag
Gondoltam, hogy besunyizok egy dobozzal, de a lelkiismeretem győzött
-
KMan
őstag
Sziasztok, megerkeztem.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
kypre
tag
Sziasztok, én mára ennyit bírtam.
Megyek alszom, Nektek meg jó munkát tanulást, pihenést.Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
aXXon
őstag
Egyszer ittam alkoholmentes stellát, de az valami nagyon rossz volt
-
KMan
őstag
válasz szalai56 #4387 üzenetére
ha jol emlekszem tegnap lattam a discovery-n egy musort arrol hogy hogyan kesziti a kozuti jelzo tablakat, de foleg arrol szolt hogy milyen speci anyagot hasznalnak, hogy mindenkeppen(ejjel, esoben, kodben) lathatok legyenek a tablak. annyi szakkifejezes hangzott el, hogy mar semmire sem emlekszem belole..
szerk: valami lemezek preselese, kemenceben sutese, es a matricazas-festes, ilyesmi.
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Brae
őstag
Pangás
-
KMan
őstag
Sziasztok.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
elfelejtette
veterán
Jó estét, jó estét!
Debrecen, munka.
Hali!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor