- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz nervus.v #43100 üzenetére
Egy képet mutizol róla??
Szijjjaaa bubi
Hát igen, jó is az
Csak két éve vagytok együtt Imivel?? Vagy őt csak úgy tartod és másba vagy szerelmetes két éve???[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
Jelen!
Buher merre van?
Sziasztok all!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pohár
félisten
Nah skacok mentem suliba!! Majd re valamikor
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bub0rek
tag
Lépek én is. A párom megy munkába,hát én is elkisérem.Holnap jövök,addig is jók legyetek ám fiuk! Puszi mindenkinek!
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
kavicssli
addikt
Na akkor bb mindenkinek!
Én vagyok egész nap!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
-
menalcas
őstag
válasz kavicssli #43112 üzenetére
Még nem olvasta el a drágalátos privimet ......
Ha estig nem olvassa el akkor felhívom bár semmi kedvem, ha meg nem hajlandó komolyan venni akkor meg lessz látogatva sztemmod: olvastad már: [link] (kicsit lehet hosszú lett , de pontosan leakartam írni mindent)
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
-
<NewL>
addikt
sziasztok
vége a napnak ugy néz ki
kicsit elfáradt szabikaThere's an app for that
-
kavicssli
addikt
Elvileg holnap fizu!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
sNORh
addikt
válasz <NewL> #43128 üzenetére
jajah énis néztem, ioncserélt vízben usztatják, és szákkal kelett kifogni
NyúL: tényleg mivan mijen gps?
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Dr.Én
veterán
Csak kegyetlenül fújt a szél
<NewL>
Nem hoztam haza , fizetős tón voltam,nem volt manim kifizetni
nagyon finom hal ize, tényleg nem iszap izümenalcas
Nem vagyok én nagy horgász csak idén keztem el komolyan foglalkozni vele és egyre több időt fogok rá forditani , azelött csak hobbi szinten horgásztam[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Str8 sk8r
őstag
-
nervus.v
tag
Estét mindenkinek
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
kavicssli
addikt
válasz nervus.v #43137 üzenetére
Este én leszek!
Barátnőm megy a Lovardába Majka buliba és mivel csaj buli lesz egy hím nem fog megférni a társaságukba szóval nekem kockulás illetve virágboltban való vásárlás lesz a célpont!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
*HaYha*
aktív tag
Szép estét mindenkinek! Nem hiszem el hogy minden napra jut valami ökörség nekem.. Ma éppen Paks felől jöttem, és csak annyit vettem észre hogy mindenki kivágódik balra.. Hát nem egy köcsög apáca jött szembe a forgalommal kb 1 méteres keresztet cipelve a hátán? Istenem... Sok idióta.. Alig bírtuk kikerülgetni..
A gépem végre a saját szobámban :D
-
nervus.v
tag
válasz *HaYha* #43141 üzenetére
omg
Egyébként érdekes ez az extra. Letiltottak szabálysértés miatt, szidtam is őket rendesen, erre most nézem, visszakaptam a tárhelyemet az összes rajta levő anyaggal, tehát azzal is, ami miatt töröltekCsak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
pohár
félisten
Szevasztoooooooooooooooooooook
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest