- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
buherka
addikt
Léptem asszony mellé tesókáim...további jó kockulást
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
(#29845) kavicssli...oké tesó én rendelek egyet nmagamnak
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
Ééééés megjöttem Volt Kordás póker a Lovardában??
Nekem is kéne pókerezni egyet, csak élőbenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
<NewL>
addikt
Egyik haverom oda a Gamf-ba lakott 1 évig ,lehet ismerted/ismered.
Hanyadéves vagy?
asszem mérnökinfón volt[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29860 üzenetére
Ööööö figyelj csak, mi volt még a gólyatáborban??
Akkor hogy a picsába lakok első évben??Jah és köszi a linket, még ma este áttanulmányozom Amúgy ki szerkeszti?? Valami sulis tanár vagy ki?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
<NewL>
addikt
válasz Darth_Revan #29860 üzenetére
vagy tudja a baj,de állandóan a gamfot fujta
Kósa Balázs : [link]
Erdős Péter ? : [link] ő még oda jár asszem[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
na m1
kabbe gyíkok én leléptem
Szép álmokat mindenkinekja és ha valaki holnap este irogat ide az egy ...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29858 üzenetére
Jesszus, most olvasom, hogy 3-án kell beköltözni az elsősöknek :S Mit a lótúrót csinálunk mi péntekig akkor?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29866 üzenetére
Hát igen, jó lenne ha nem abba a két ultrahokiba raknának
Amúgy most elutasították a felvételimet a koliba, mert hiányosan küldtük a jelenkezési papírt... Utóbb kiderült, a 15 ÉVES () húgomról nincs iskolalátogatási, és nem hiszik el hogy tanul még, pedig 18 év a korhatár, még ha a régi rendszerbe lennénk, akkor is 16 lenne a korhatár, akkor is tanköteles lenne...
Szóval kérünk iskolalátogatásit, és reménykedek, hogy nem a másik kettőbe kerülök, hanem a Homokbányára
És miért kell a többiek előtt beköltöznünk??? Ezt nem értem :S Jah és hogy lehet belépni az ETR-re, vagy mi a szöszre??GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Darth_Revan
veterán
Gondolom azért, mert kell egy kis idő, hogy megismerjétek a helyet
Amúgy 1. éveseknek az iskola felvesz minden tárgyat és véletlen szerűen csoportokba osztják az embereket. Minden csoportnak (szakmán belül) ugyanaz a tárgyai vannak, csak más az órarendje. Szóval lehet, hogy egy nap 10 órád lesz és már csütörtökön haza tudsz utazni, de lehet, hogy még péntek délután is lesz órád és ezen nem tudsz változtatni. Nekem anno 2 nap is olyan volt, hogy reggel 7:45-tól este 18:35-ig voltak órák.
Az ETR-hez pedig kapsz egyedi felhasználónevet és jelszót a regisztrációs héten. (jelszót meg tudod változtatni belépés után, de a felhasználónevet nem. A felhasználónév nem csak az ETR-hez fontos, mert a legtöbb nagy ZH-ra és minden írásbeli vizsgára a neved mellett az ETR felhasználónevedet is rá kell írni)
Amint megvan a név+jelszó, itt tudsz majd belépni.Amúgy idén nem tudom miért, de mindenkinek pár nappal később kell költöznie...eddig sose kellett szerdán(?) költözni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29868 üzenetére
Hát de akkor is az apjk fasz@t Remélem nem a két retekbe tesznek
-
Darth_Revan
veterán
Másik 2 kolit sajnos nem tudom, hogy milyen
Egy-két tipp:
Sokan úgy vannak vele, hogy a vizsgás tárgyakból egyáltalán nem tanulnak, csak pár pontot összeszednek, hogy mehessenek vizsgára...nah pl ha ezt csinálod Fizika 1 és Digitális Technika 1-nél akkor kapáltak, mert kevés esélyed van vizsgán átmenni. Ebből a 2-ből mindenképp tanulj minden gyakorlatra és igyekezz megajánlott jegyet szerezni ,hogy ne kelljen vizsgáznod. Digit 1 vizsga talán még meg is csinálható sok tanulással, de Fizika 1 vizsga kb esélytelen, ha nem voltál középiskolában végig 5-ös Fizikából és matematikából. Ha nem is sikerül összeszedni megajánlott jegyet Fizika 1-ből, akkor is mindenképp küzdj, hogy minél több pontot számítsanak be vizsgára! (több kis ZH lesz évközben Fizikából, összesen azt hiszem 100pontot érnek, ezekből kell 20 pontot elérned, hogy vizsgára mehess, az e fölött gyűjtött pontok 50%-át beszámolják a vizsgába ami nagyon-nagyon jól jöhet! 65ponttól van megajánlott 3-as)(Fizika 1 vizsgán a bukási arány vizsgánként kb 90-93% Digit 1-nél azért picit jobb az arány, de az se könnyű)
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29870 üzenetére
Ne bazz :S Kell fizika mérnök infora????
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29872 üzenetére
Fizikából végig gyenge hármas voltam, de úgy hogy puskáztunk mindig, szal az bukó lesz lehet
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #29874 üzenetére
Mind1, majd elválik mi lesz velem Meg hátha lesz segítőkész fizikás a koliban
-
pohár
félisten
Öcsém matekból kettesre érettségiztem
-
tomyoy
senior tag
hello hello
nyiknyiknyiknyik
-
raskolnikoff
őstag
én nyertem.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
nemma
addikt
válasz raskolnikoff #29881 üzenetére
Nem is
-
Jó reggelt mindenkinek!
Az éjszakát inkább pihenéssel töltöttem. Jobb aludni egyet a munka vége előtt.
Most megyek biciklizni. Jó a friss levegő.
Aztán befejezem a novellát.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
Na megyek a helyemre malacsütés,csocsóverseny (winner),biliárd,pingpong. Evész/Ivász
Lubicskolás.
Mindenkinek ilyen jó 20-át.
De azért lehet felnézek hozzátok.
Mindenkinek jó bulizást,jó napot kívánok!nemma te nem nyertél,te akkor keltél fel
akkor kabbe gyíkok én leléptem.
mondom Le-Lép-tem.
léptem[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
buherka
addikt
Cső vadócok...
Benn rohadok a melóhelyen, de 5-kor tiplizek a PH taliraOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
Csőcső Buher!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #29888 üzenetére
Az tény, hogy csak lógatom a fütykösöm
Már lemostam a verdát, kipórszívóztam, kiszilikonoztam belül...most meg kockulok
Nemsokára jön asszony ide és együtt indulunk Pécelre ...de király lesz, megint pacsizok Marsu-val és a többiekkel
Amúgy szeretek ünnepnapon benn lenni, mert dubla lóvét kapok...eheh..Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Darth_Revan
veterán
Reggelt
-
-
kavicssli
addikt
Itt van a másik gép a szobába! Elkellene adni! mindjárt dobok rá valami progi thogy megnézzem mi a faxom van benne!
-
buherka
addikt
válasz Darth_Revan #29893 üzenetére
Szevasz
Nézegetem a noti hírdetésed ...rohadt nehéz dolgod lesz (sajnállak )
Nagyon kevesen akarnak használt notit venniOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #29899 üzenetére
áh azóta van új LANCIA delta 1300 csak nicns ithon mert tesómék odavannak dolgozni vele 2 hétig...
nem lett leadva mert szabálymódositások lettek bevezetve...szal még nekünk kel fizetni vagy 15kt h bontó átvegye+papirok....szal tök szivás......csak úgy lehet pénzt csinálni belőle h bejelentjük h ellopták....utánna kilóra leadni az oylan 40k....
nyiknyiknyiknyik
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért