- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz Mrs. Lovett #24246 üzenetére
nekem máshol is szokott fázni
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Bubu79
addikt
válasz raskolnikoff #24252 üzenetére
Nem félek Kavicstól, van teleszkópos kerékkulcsom
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Mrs. Lovett
tag
válasz raskolnikoff #24252 üzenetére
Hmm... már puffog. Te már ennyire ismered?
[ Szerkesztve ]
Vábá-cubi-csumbi-bumbi!:)
-
Bubu79
addikt
válasz Mrs. Lovett #24256 üzenetére
Á, én igazából békés maci vagyok, simogatni való, bújós
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
raskolnikoff
őstag
válasz Mrs. Lovett #24256 üzenetére
Kavicssli-t? Vagy Bubu97-t? Egyik nagyobb lókötő mint a másik De főleg az egyik
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
buherka
addikt
na közben itt vagyok, csak néha van munka is ...de majd ha elmennek a délutánosok, akkor szabad a pálya
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Bubu79
addikt
válasz raskolnikoff #24259 üzenetére
Szó sincs ilyesmiről, Cicussal való találkozás esetén megtalálom a hangnemet és akár dorombolok is, ha kell
-
-
-
raskolnikoff
őstag
-
Dr.Én
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz raskolnikoff #24267 üzenetére
Te is kaphatsz
Dylen: gratula
[ Szerkesztve ]
-
Mrs. Lovett
tag
-
Dylen
senior tag
válasz raskolnikoff #24253 üzenetére
Az angolnak a maival végre vége lett. Mától diplomás tanárnő vagyok
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
buherka
addikt
válasz Mrs. Lovett #24273 üzenetére
na mesélj kicsit többet magadról..., meló, mi ez a nick...stb.stb.
-
raskolnikoff
őstag
válasz Mrs. Lovett #24273 üzenetére
Hogy micsoda?
-
Bubu79
addikt
Ezt így nem lehet - valaki nyomja a kezembe a fonál végét, elvesztettem
-
Bubu79
addikt
válasz raskolnikoff #24286 üzenetére
Alszok az éjszakások helyett is
-
Dr.Én
veterán
-
Dylen
senior tag
-
buherka
addikt
válasz raskolnikoff #24289 üzenetére
Halál komolyan együtt voltam a csajjal 3 hónapig...de valahogy nem működött a dolog . Bolond volt a családja
Kufircolni viszont azt szeretett.
Esztergomi tanárképzőben végzett, ha jól emlékszem...most is angolt tanít.
Párszor megkérdezte, hogy nincs e kedvem angoloul tanulni...erre azt mondtam, hogy inkább a franciát gyakoroljukOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Én is rövid látó vagyok...de egyenlőre csak 1-es szemcsit kell hordanom, de ha már ezt is leveszem már szinte alig látok sajnos, úgy meg szoktam.
Nálunk is családi vonás a szemromlás...sajnos. Bátyám már 7-es fokozatnál tartott tavaly és meg is műtötték a szemét...ha jól tudom 350K volt a beavatkozás, de lement neki 0.25-ig
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs