Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • foxyr

    tag

    Sziasztok...az elmult heten nyertem egy liciten, Az elado azt irta, hogy elfogadja a Paypalos fizetest. En tegnap elkuldtem a penzt a Paypalon keresztul. Az elado azonban elutasitotta az atutalasomat, mivel az o accuntjaval nem tud fogadni penzt credit vagy debit cardrol (s nem akar upgardelni, mivel akkor tobbet vonnanak le tole). Gondolom, hogy akkor neki a Personal accountja van.
    Ebben az esetben van arra mod, hogy Paypallal fizessek? Ha en is Personal accounttal (jelenleg Premier) rendelkeznek, akkor elfogadna? Vagy barmit csinalok, akkor Paypallal nem fogok tudni fizetni? A legnagyobb problema, hogy a penzem pedig nem elerheto...a szamlamon zarolva van, s a bankos kollega no szerint kb. 14 napig nem is fogok tudni hozzanyulni. Igy hogy a francba fizessem ki a termekeket? :(((


    Ha utalnek, akkor meg az O bankjanak a tranzakcios koltsegeit is nekem kellene allnom (gondolom, ha a Paypallal ennyit vacakolt), s a bankomnal sejtesuk sincs, hogy ez mekkora osszeg lenne, mert nem allnak szerzodesben az adott bankkal.

Új hozzászólás Aktív témák