Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ot93

    senior tag

    Üdv, beszereztem a múlt héten egy mjx bugs 3-at, már elvileg elindult hozzám, most olyan kérdésem lenne, hogy milyen nyomkövetőt javasoltok hozzá?
    Néztem, hogy vannak a csipogók, aztán vannak valamilyen jellel működő hideg-meleg típusú kütyük, meg van GPS-es megoldás.
    Tekintve a bugs 3 hatótávját, a csipogó szerintem kiiesik, mert mondjuk 300m-ről nem lehet meghallani. Oké, hogy ha nagyjából tudom hol esett le, akkor már szűkebb a kör, de akkor is...
    A hideg meleg megfelelő lenne, de abban amit láttam 100m körüli a hatótávja, bár tuti van nagyobb is. Egy fél km-es hatótáv már szerintem elég lenne bugs 3 megtalálására.
    GPS-es megoldásnál az nem tetszik, hogy utána még pénzbe kerül. Persze egy olyan megoldás már okés lenne, ami csak akkor küldi el a koordinátákat mondjuk sms - ben amikor lekérdezem. De az, hogy mobilnet kelljen hozzá vagy folyamatosan küldje a pozíciót, az nem kell. :)
    Aztán a legjobb talán egy GPS + csipogó kombó lenne, mert ha a GPS alapján kb. odatalálok, akkor már hang alapján megtalálom. Sőt ha alapból tudom, hogy nagyjából hol esett le, akkor a gps - t nem is kell használnom.
    Ti mit ajánlotok? :)

    Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Új hozzászólás Aktív témák