- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Most vagyok DVD lejátszó vásárlás előtt.
Számomra fontos lenne hogy régebbi Divx és Xvid filmjeimet is meg tudjam nézni.
Találtam egyet itt:[L]http://www.pharmachip.hu[/L]
tip:Technosonic MP 107 DivX
Ismeri valaki?
Vagy esetleg milyet,ami nem 100k?Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
Bass
addikt
Vegyél kiss-t vagy yamada-t,de ne sok jót várj,a kisst az egyik legjobbnak mondják de nem jól kezeli a feliratokat és nemnagyon lehet beletekerni a filmekbe
szóval én még vagy várnék vagy átkódolnám a filmeket (én is ezt csináltam)"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kolo
csendes tag
Én a Médiában láttam Elta 88.. valamit 69e-ért.
Kolo
-
bizi990
senior tag
Szerencsére már elég sokat lehet kapni és az eddigi leírások alapján elég jók is ezek a szerkentyűk. Csak olvasgattam róluk, mert tervezem egy ilen beszerzését.
Amikről eddig olvastam:
- kiss, gondolom nem kell bemutatni, a nagy öreg. 70-90k körül van, jó a firmware frissítése, meg ezt mondják az alapnak. Drága és már talán kifutó típus, egyes fórumokon olyanokat írnak, hogy már kezd kiöregedni, ára miatt nem venném meg.
- philips, biztos jó, de nem sok topic van róla, drága, bár ha jól emlékszem már 50-60 környékén is hozzá lehetett jutni.
- yamada 6000 itt volt róla egy felületes bemutató. keress rá, mert a topicban elég sokat írtak róla, főleg a vége felé jöhet meg az étvágyad :) . ára kb 50eFt
- loomax: M*dia M*rktban lehet(ett) kapni decemberben nem egész 30eFt-ért és ez is támogatja az ékezetes feliratokat, best buy!
- technosonic: csak egy bemutatót olvastam róla, ha jól emlékszem akkor még nem támogatta az ékezeteket, ára 40-50k
Mindegyik gond nélkül viszi a divx-eket, xvid-eket. Ac3 hangot kezelik, de asszem csak stereoban adják ki. Én az ár alapján döntenék, esetleg a használhatóság alapján.
Olvasd el az itteni yamada bemutatóhoz kapcsolódó topicot. Majd előkeresek egy fórumot, ahol elég sokat lehet olvasgatni ezekről.
bizi
[Szerkesztve] -
bizi990
senior tag
PH yamada cikk: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=269[/L]
-
nn687
tag
Na én is most vennék asztali dvdt, (eddig a gépen moziztam) és ilyet szeretnék, ami divx, xvid, ogg kompatibilis. Csak hát a yamada 40e+áfa kicsit sok talán. Olcsóbban nincs valami? És ezeknek mindegy hogy a divX/Xvid milyen 'konténerfileban' van? Tehát avin kívül lejátszák az ogm, mkv fileokat is?
Mert egy csomó animém ilyenben van és ezeket a filetípusokat nagyon megszerettem(több hangsáv, feliratsávok...)
[Szerkesztve]XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
jamez
senior tag
Minden újdonság magasabb árral kezdődik nyilván. Először a noname-k cégek jönnek ki a divx-s stb DVD-kkel majd a nevesek is. már a JVC is bejelentette.
Én annak idején egy nonamet vettem még 3 éve, de 2 napig volt meg olyan gány minősége volt. Szerintem várdd meg míg nagyobb választék lesz és utána vegyél egy nevesebb cuccot.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
L3zl13
nagyúr
jatekosok.uw.hu
Aki hülye, haljon meg!
-
nn687
tag
köszi a linket
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest