Keresés

Aktív témák

• Fejo

őstag

válasz kisza25 #20271 üzenetére

Nem rosszak a meglátásaid, de a kivitelezésük még nem az igazi. ;)
    Nézzük a képeidet egyenként.

5 karika: Szűkebb vágás kéne, mert így elvész az egész, ráadásul a kusza háttér elvonja a figyelmet.

Felhős: A meglátás jó, de elhamarkodott (turista fotó, max hazai albumba) kép, belógó fél autó(k), stb.

Zell: Nagyon ferde horizont! Télen volt szerencsém Zell am See és Kaprun környékét bejárni, csodás hely. Ennél érdekesebb képeket is lehet ott csinálni. Életloen, kontraszttalan lett.

Innen jövünk lefelé: Ismételten ferde(majdnem minden képed az, erre figyelj oda, vagy utólag korigáld). Jobb oldalon belóg valami zászlórúd féle és az előtér fái is zavaróak. Próbálj ilyenkor valami tisztást keresni (feljebb menni, stb).

Erre jövünk le: Nem rossz. Érdekesebbé lehetett volna tenni, ha a szerpentin tetején fotózol és az út vezetné a szemet lefelé.

Kaktusz: A háttér egész jól el van mosva, de még lehetne jobban is. Én inkább áűlló formátumban fotóztam volna és deríteni kellett volna a virágot mert nagyon alexpós a háttérhez képest.

Tehenes: Szintén ferde és nagyon zavaró a villanyoszlopok és távvezetékek hada. A kompozíció sem a legideálisabb, mert ha jól látom, akkor baloldalon már látszódnak a hegyek, így jobb lett volna arra fordulni és azt háttérnek bevenni. A tehenek is lehetnének közelebb (nagyon kiváncsiak, hamar közel jönnek).

Barackok: Kontrasztalan, fakó, életlen. Ez az a téma ami így magában mások számára teljesen érdektelen. Próbáld meg valamivel feldobni, érdekessé, egyedibbé tenni, ha már ilyen témát akarsz fotózni.

Remélem nem vettem el a kedvedet, mert nem volt szándékomban. ;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

Aktív témák