Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    Sziasztok,

    van valaki aki otthon van a DH-ban? Lenne pár nyitott kérdésem, tisztázatlan pont a Nat build-el kapcsolatban:

    1. A Fulminator-nak tényleg ilyen nagy mértékben van létjogosultsága, mint ahogy látszik a leadaerboard-on, hogy mindenkinek ez van betéve cube-ban? Szinte alig sebez, főleg magasabb GR-en. Hiába üt be a lightning rod, alig sebez valamit. Meg se látszik a mobokon. Akkor még is miért ezt használja mindenki? Nagy tömegben esetleg stackelődik a végtelenségig ahogy esik a lightning RoV?

    2. Egy Thunderfury nem lenne jobb? Az legalább slow-ol is. Ugye komoly probléma a Passzív +20% slow bónusz, és a Bane +30+% "impairing control" sebzés bónusz kihasználása. IceBlink nélkül hiába a Focus, az egyetlen slow a karakternek azaz amit a Bane gem ad, 15yard-ra körülötted.

    3. Second hand-be Tenclip-et használva ("Strafe gains the effect of the Drifting shadow rune") ha betszed a cold-ot Strafe-nek, akkor egyszerre fogsz sebezni lightning+cold-ot? (hisz megkapod a drifting shadow rune effectet ami ugye lighning dmg +100% speed.

    4. A Hexing pants működése hogy befolyásolja a RoV-ot? Tized mp-re pontos? Ekkor elvileg többet ártana mint használna. Hiszen amikor ellövöd a RoV-ot, akkor egy pillanatra ugye megáll a karakter. Ekkor pl. a Crashin belt által adott 4000% beast dmg (10yard-ra) amit insta el-castol, -20% dps-el fog érvényesülni a +25% helyett?

    5. A RoV linghning "eső" sebzése (5sec) mihez igazodik? Dinamikus-an változik a sebzése függően attól hogy épp haladsz vagy megállsz? (Hexing pants). Vagy az számít, az a DPS "állapot" amikor elnyomtad a spellt? Viszont ekkor megint csak -20% dps lesz érvényben a Hexing-el? Mivel castolásnál egy pillanatra szintén megáll ugye a karakter.

    6. A RoV és Strafe dmg-e is csak a main hand fegyóból tápálákozik? Sokan low dmg-es fegyvert használnak off hand-ben. Minden más affix off hand-ben (ChD gem, LoH, Dex...stb.) teljes értékűen számolódik a karakternek?

    Köszi! :R

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák