Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz TheProb #44080 üzenetére

    partyban ha van tank akkor rapid fire, hatred szempontbol egyszerubb.

    pickupot igazabol lowcost karinal meg relative egyszeru osszeszedni: vile ward, mempo, inna ov, inna gatya, esetleg bracers ha mazlid van.

    ez highend gearben annyival nehezebb, hogy ARt gyakorlatilag vert-gatya-ov-bracers-vallas-sisak-csizma hetesbol kell osszehozni, mert minden mashol vagy dps buko, vagy irdaltlanul dragitja a geart. ertsd trifecta+magas main kesztyure 50+AR siman 5-10szeres szorzot jelent arban, es alapbol se olcso. gyurukon es amun szinten elsosorban offenzivat erdemes hozni, ill amun lehet 200 folotti vit roll szoval szerintem jobb onnan azt hozni (vagy trifecta + dual main + dmg, mint optimalis dmg roll).

    namost, ha kell pickup, akkor marad a vallas es a bracers, viszont azokbol crafttal mazli kell. kiegben az AR gemmel egyszerubb lesz a helyzet, de addig legozni kell.

    low mpn kevesebb xp jon, de cserebe nem halsz es sokkal tobbet tudsz olni, tehat tobb xpt fogsz kapni.

    hanyatas kriptaban igazabol mp10en jo es kell egy barbar aki le tud futni halal nelkul crypt 2be. ehhez mp10en nagyon stabil kari kell. viszont ott tovabbra is az lenne a problema, hogy nagyon sokat halnal, tomegbe allva 800k EHPval is el lehet dolni ha az ember siet DHval.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák