Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz warcat #1801 üzenetére

    A probléma az, hogy nagyban, milliárdszámra szívják ki a goldot a rendszerből túlárazott itemekkel olyan emberek akiknek nincs szükségük a goldra és azt csak pénzért hajlandóak viszatenni a rendszerbe, amiben emiatt elfogy a gold.
    Csak azért adnak el itemet, hogy aztán a goldot valós pénzért kínálják csak a gond az, hogy a valós pénzért vásárolt gold mennyisége nem korrelál az áraikkal úgy, ahogy azt remélik. Attól mert magasabbra teszik az árat nem többen vesznek aranyat hanem többen hagyják abba a játékot, mert van egy normális többség, aki elvből nem vásárol goldot vagy eleve nincs is paypal-ja meg RMAH-ja.
    Ha a csóri sorstársam az összes goldját rákölti egyetlen itemre, akkor már nem veszi meg a droppom hiába jobb egy picivel annál, mint amit hord. Neki sem maradt goldja, nekem sem jutott gold, de mégtöbb gold vár gazdára pénzért így mégjobban lemegy az ára a goldnak így akik pénzt keresni akarnak mégmagasabb goldos árakat szeretnének az itemeknek. Ez egy spirál és nem tuti.
    Ha tetszik én is végigvittem már. Mivel mással lehetne nekem kedvet csinálni a farmoláshoz ha nem azzal, hogy jutok ötről a hatra... játék addig van amíg játékos is van.

    (#1824) MCGaiwer

    Ha van nálad 10 milla és nálam 10 milla és mi nem csinálunk mást csak ezt pénzért áruljuk, akkor a rendszerben perpill nulla van. Majd akkor lesz a rendszerben gold, ha valaki vásárolt tőlünk azzal a szándékkal, hogy azt az AH-ban elkölti. Ő teszi majd vissza a rendszerbe, ahonnan mi kiszívtuk.
    Ha be sem lépsz ne mondd nekem, hogy az a gold a rendszerben van. Az a gold nálad van, nálad aki perpill nem vagy a rendszer része, mert be sem lépsz csak a számlád csekkolod.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák