Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz priti #1799 üzenetére

    Továbbra sem értem a problémát,a hirtelen százezreket érő gearrel ugyanúgy tudsz farmolni mint korábban, a játék kezdete óta csak butítottak a játékon.Az egyedüli igazán kellemetlen dolog az IAS nerf volt,de az elfogadható,mindenen kötelező stat lenne,hogy legyen is valami értéke az adott cuccnak.
    Amin panaszkodsz,az a Blizzard által adott keret a játéknak, mindenképpen lett volna valós pénzért kereskedés csak illegálisan, a customer supportjuk meg 24/168 állítgathatná vissza az ellopott/kifosztott accountokat.

    Ha ezt az alapvető rendszert kifogásolod,amiből sosem csináltak titkot,hogy így lesz,és sosem változtatnak rajta,akkor csak azt tudom kérdezni,hogy minek vetted meg ezt a játékot,de méginkább miért játszol még mindig vele,ha ennyire idegesít.Én szórakozni ülök le,na meg pénzt keresni,na de hogy itt dühöngjek a monitor előtt,annak mi értelme van?

    Nyugati árakon egy kávé(kávézós-beülős hely) árából kijön 20 millió gold,amiből rare tárgyakból act 2 de még 3 ready karaktert tudsz csinálni,persze hogy kifizetik,nem hülye ott se senki,csak mondjuk 1500 eur egy minimálbér.

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák