Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok
2 hete vettem egy Dell 5521.es laptopot.
Internetre wifin keresztül kapcsolódik.A notebookban lévő wifi eszköz: Intel Centrino Wireless-n 2230
Router amire kapcsolódik: TP-Link WR340GDFolyamatosan ingadozik a sávszélesség. 12 megás net van bekötve, de wifin keresztül hol 2 mega hol annyi sem, majd a következő pillanatban már teljes sebesség van. Kábelen keresztül ilyen probléma nincs, és a régi laptopommal sem volt. A legfrissebb driver van fent a wifi hardverhez. Próbáltam a routerben fix csatornát állítani. WPA2-PSK titkosítás beállítva. Először azt hittem a jelerősség ingadozik, de az mindig kiváló.
Külföldi fórumokban találkoztam hasonló problémákkal ennél a centrino eszköznél, de konkrét megoldás nem nagyon hangzott el.Ötlet?
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz Krystal_s #30417 üzenetére
Már próbáltam mindent amit leírtál. Külföldi fórumokon is ezeket szajkózták csak.
Próbáltam fix csatornával, autoval. titkosítással, anélkül. WPA2 titkosítás van am a routerban beállítva. Próbáltam az eszköz tulajdonságainál kikapcsolni a WMM-t mert ilyen tanács is volt, h az bezavarhat. Nem segített..
A környéken nincs másik wifi, az nem zavarhat be.
-
Lacikaaaa
csendes tag
Dell 5521. wifi probléma.
Fejlemény
Vettem kíváncsiságból egy usb wifi adaptert. Letiltottam a Centrino 2230-as eszközt, és jelenleg a Tp-link usb adapterrel csatlakozok a netre. Ugyanúgy ingadozik a sebesség.
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz SzaboZE #30741 üzenetére
Igen. Ezért írtam, hogy a Centrino 2230 wifi eszköz ami benne van, nem valószínű h hibás. Nem az okozza a problémát. Valamilyen szoftver, vagy más driver kavar be itt a dolgokba.
Kábelon keresztül megvan a sebesség fixen. Viszont az meg néha azt csinálja, hogy feláll a win, látszólag megvan a kapcsolat, de net nincs. Letiltom és engedélyezem a hálókarit, aztán minden rendben.
Meg kellene próbálnom egy win8-at.. vagy linuxot..
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok. Dell 5521-es notebookom van amit már 1,5 éve megelégedéssel nyúzok. Szinte éjjel nappal megy, a szokásos hangszóró hibán kívül problémám nincs vele. Érdeklődnék, létezik-e ehhez a típushoz háttér világításos billentyűzet? Illetve, hogy tudnék az optikai meghajtó helyére SSD-t rakni?
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz somasz #44234 üzenetére
Nyugi értem én A helyzet, hogy imádom ezt a laptopot. 1,5 év alatt kapott hideget meleget, napi 24 órából 18-at üzemel. Még 1,5 év garis, ezt a két dolgot megcsináltatnám és +memóriával és ssd-vel kihúznám még vagy 2 évig vele.
Humansoft végzi a garanciális szervizelést ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok.
Dell 5521 laptopomba vettem egy Samsung 120 Gb ssd-t. Amióta beleraktam, a laptop hűtése folyamatosan maximumon pörög. Frissítettem már bios-t is.. nem segített.. Ötlet?
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz szabonagyur #47610 üzenetére
Gép újra rakva. már 3x.. win 8.1.. legfrissebb driverek.. de már alapból bios alatt teker a venti...
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz szabonagyur #47612 üzenetére
Mielőtt nem raktam bele az ssd-t semmi baj nem volt vele... Próbáltam már minden felállásba.. ssd a hdd helyén, hdd az optikai helyén.. fordítva is.. magában az ssd.. a helyzet ugyanaz...
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz szabonagyur #47614 üzenetére
a gépet.. semennyire.. kicsavartam a dvd olvasó csavarját, kihúztam belőle, betoltam helyére egy optibay keretet.. ennyi
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz szabonagyur #47616 üzenetére
Már az is megtörtént párszor.. nincs több ötletem.. most teszem vissza a hdd-t és feltelepítem.. kíváncsi leszek rá..
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz szabonagyur #47620 üzenetére
Az a felállás következik nemsokára.. bár mint mondtam, az ssd bekötése előtt minden rendben volt..
-
Lacikaaaa
csendes tag
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz .:ZS:. #47654 üzenetére
SSD pontos típusát leírod nekem? Nekem 850 Evo.. az tegnap már kiderült, hogy vmi van ezzel az SSD-vel mert az asztali gépemben is fullra húzta a videó kártya hűtését.. küldtem garancia igényt pcx-nek, kíváncsi leszek, hogy ha visszaküldöm és bevizsgálják mit fognak rá mondani. félek h semmit.. hisz működik. az már más dolog, hogy nem megfelelően..
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz .:ZS:. #47657 üzenetére
Igen. ez a fura, hogy jéghideg az egész gép és mégis pörög a venti. Már becsomagoltam visszaküldésre.. ezért a félmegoldásért már nem csomagolom ki és telepítek win-t.. főleg, hogy win telepítés nélkül is pörgeti.. ez nem normális dolog.. na meg, hogy én az esetek 90%-ban tápról használom a notit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- XPEnology
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- GTA V
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest