Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Bjørgersson #42029 üzenetére
-
-
válasz Bjørgersson #42033 üzenetére
Elég régen olvastam már,meg azt hittem hogy lesz is belőle valami,de látom hogy a cikk is elég régi,és nincs újabb hír azóta sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz #65675776 #42074 üzenetére
Lassan 1 éve ott rendeltem magamnak egy tabletet,jelezték hogy van raktáron,és mehetek érte.
2-3 órán belül ott is voltam,de ugyan az volt a szitu,amit te leírtál,csak veled ellentétben én kivártam azt a 15-20 percet.
Pedig csak 2 vagy 3 ember volt előttem+ egy csávó aki jóval utánam jött máshol állt meg,és az egyik naplopó kiszolgálta soron kívül.
Azóta nem voltam ott,de látom nem változott a helyzet,csoda hogy nem vitték még csődbe!! -
-
Lehet eladó lesz a következő alaplap+CPU+hűtő:Asrock G41C-GS*Intel Core 2 Quad Q8200*EKL Cold Tower
Szerintetek mennyit kérhetek érte hogy én is jól járjak,és a vevő is?
Tudom hogy van beárazós topik is,de azért kérdezem hogy hátha valaki megdob egy jó ajánlattal.[ Szerkesztve ]
-
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.
-
válasz Chesterfield #42297 üzenetére
Próbáld meg SD formatterrel.Nagyon hasznos program,hátha segít!
-
Ebben tudna nekem valaki segíteni? /gamepados téma/
[ Szerkesztve ]
-
Valakit nem érdekel a Laptopom 15000ft-ért?
Nem is új,nem is gyors,de működik.........csak a helyet fogja,a többi cuccal együtt amit hirdetek. -
válasz dewil666 #42329 üzenetére
Szia.
Csere érdekelhet,de amiket linkeltél azokra sajnos nincs szükségem,esetleg valami más ajánlatod van még?kungzi Tutira nyitva vannak,mert az imént nézte barátnőm hogy mik lesznek ma,mert nyert 6 mozijegyet,és mivel ma "ráérünk" úgy gondoltuk hogy bemegyünk.
Csak tesómék már találtak ki programot,ami egészen estig elnyúlik,így eltoljuk vagy holnapra vagy nemtudom......[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Kinek mi,de én ezt az utánvétes dolgot sosem díjaztam,és így nem is adok el semmit!
Igaz 2-3 hónapja így adtam el a PSP-met,de amíg meg nem kaptam a pénzt,addig lerágtam mind a 10 körmöm!Én inkább 10x utalok előre,mint 1x kelljen utánvéttel feladnom,mást se kérek meg erre.
[ Szerkesztve ]
-
Végül is teljesen igazad van,mert ha nem veszik át,akkor csak a feladási díjat buktam,és a csomag jön vissza!
Januárban engem is be akartak húzni 15 000 ft-al egy pesti fas.i,de nem hagytam annyiban,és több mint 2 hónap után vissza kaptam a pénzemet úgy,hogy nem is találkoztunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Vegyetek valamit tőlem :[link] Olsóbban adom mint amennyiért hirdetem,csak ne fogják itt a helyet!!
-
Valakinek nincs eladó gépháza,ami új vagy újszerű,jól szellőzik,nincs kicsicsázva,és jól is néz ki?
Van itthon 2db is,de valami újra vágyok.Ja meg könnyen szerelhető legyen!!
[ Szerkesztve ]
-
Nézegettem az új ASUS gépházakat és egy ilyesmi tökéletesen megfelelne nekem,csak online rendelni nem akarok,inkább személyesen venném meg,mert a melóm miatt nem tudnám átvenni ha hozza a futár vagy a posta.
Lehet bemegyek valamelyik szombaton Debrecenbe,és benézek 1-2 boltba ha itt nem kapok.[ Szerkesztve ]
-
-
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat,és a segítséget,majd lesz valami,most úgysem lesz időm boltba menni,holnap már meló,szombaton disznóvágás......
-
-
Szerintetek a következő félkonfigot áruljam így vagy jobban elviszik ha összerakom egy komplett géppé?
Alaplap : Asrock G41C-GS
CPU : Intel Q8200 (4magos)
CPU hűtő : EKL Cold TowerMemória híján akár komplett géppé tudom varázsolni,mert csak az nincs itthon hozzá.
-
-
-
-
válasz diablo1984 #42657 üzenetére
Gépház érdekelhet,de már írtam.
-
válasz diablo1984 #42673 üzenetére
Nézd meg a Nyíregyháza és környéke.........
-
Gesztenyesütésben jártas valaki?
Hétfő este vettem a Tescoba 1kg-ot,és most próbaképp szeretném megsütni a felét./nem akarom az egészet kidobni ha elszúrom/
Pár éve vettem,de akkor szerintem nagyon megsütöttem,és ahogy szedtem le a haját,úgy ment szétfelé az egész.
A teteéjére gondolom lyukat kell vágni,de a többi nem teljesen világos. -
-
-
Úgy döntöttem,hogy ma még hirdetem a termékeimet,aztán ha megmaradnak jövőre,akkor leveszem a hirdetéseket,és berakom őket a szekrény aljába!
Nézzetek szét és ha valami megtetszik jelezzetek,és tegyetek ajánlatot.A kiírt áraknál jóval olcsóbban adom a cuccokat ha érte jösz!+van még egy Asrock G41C-GS alaplap,Intel Q8200-as (4magos) CPU,EKL Cold Tower hűtővel./ezek csak egyben eladóak,esetleg cserélhető számomra megfelelő termékre.(utóbbi a többi termékemre is érvényes)
[ Szerkesztve ]
-
Valakinek gyorsba nem lenne eladó Sata csatis DVD írója,és 1GB DDR3 memória?
Elmentem az adonyi boltba,de zárva volt.(csodálkoztam volna ha nyitva van)
Mondjuk megfogadtam hogy többet oda nem megyek,de fontos lenne! -
-
-
B.ú.é.k.
-
válasz Scoobyka #42961 üzenetére
Xbox360 kontroller itt a legolcsóbb,még postázással is olcsóbb mint bármelyik,csak várni kell rá 2 napot ha megrendeled.
-
-
-
Valakinek nincs feleslegbe Nokia N82 vagy ahhoz hasonló telefonja?
Laptopot adnék érte cserébe. -
Valaki tudna segíteni?
Nem is nekem kellene,hanem sógoromnak,természetesen nem ingyen!
Van egy Dell venue Pro telefonja,és elvileg annak memóriakártyán van a windows oprendszer.
Az a hibajelenség,hogy a telefon nem látja a kártyát,és nem indul el a telefon,angolul kiírja hogy nincs benne kártya.......csak segélyhívás kezdeményezhető.Ha valaki meg tudná neki csinálni,kifizetné!
-
Ma a zsibin szerintetek nagy piac van?
Csajos kistáskát akar venni,én meg szétnéznék a számtek soron,kellene DDR3-as memória+tápegység.
Esetleg gépház+DVD író,ha lesz valami normális! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest