Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
válasz Fredo78 #116943 üzenetére
Megnyugtatlak, nem fogják szétszedni 2 éven belül. De komolyan azt gondolod az ott dolgozó emberek maguktól mentek oda most szétszedni az átjárót? Szerinted nekik nincs jobb dolguk? Ráadásul ha egy hét múlva szedték volna szét azért sírna mindenki miért turista szezonban kell ezt....(szeretem, hogy itt mindenki ért mindenhez is).
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani, olyan optikát ahol valóban jó a látásvizsgálat?
Vagy kezdjem rendes orvosnál?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Jó gumiszervizt tudna valaki ajánlani?
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz rayoliviero #119446 üzenetére
Dr. Faragó Gabriella Arany János utca, én nála csináltattam reggel 8-körül hívtam, 10-re megvolt a papírom.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
KERESEK!
XBOX One-t!(Fat vagy S).
Reális áron, garancia nem hátrány.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz Zola007 #120907 üzenetére
Esetleg Dremellel nem férsz hozzá?
Valami 300-as forma kis koronggal szerintem szépen ellehetne dolgozni.
Amúgy, ha minden kötél szabad, én levenném az ajtót, kivenném az üveg tartó csavarjait, természetesen sík felületen és minden irányba 10-10 centit kitolva az üveget elletne dolgozni az élét.
Kicsit időigényes, de nem lesz utána barkácsmunka ragasztó stb...[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Keresek holnapi átvétellel 2 vagy 4GB-os micro sd-t.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Véletlenül nem tudja valaki, hol tudnék venni 000, vagy 0000-ás acélgyapjút?
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Debrecenben hol lehet kapni porszívóhoz hepa filtert? Konkrétan egy Bosch Sphera 30-ashoz kellene filter.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek kölcsönbe egy 3/8"X20 BSF menetfúrója?
Az is jó, ha valaki végighajtja nekem ezt egy rodpod furatában.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus X552EP laptop, füles nélkül van hang minden frankó, bedugom a fülest alig hallani valami, max hangerőn is. Drivert már próbáltam vagy 3-at, vajon mi lehet a hiba? (Win 8.1)
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Én csak kipróbáltam milyen tag lettem . Nem is zavarok tovább...
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Valakinél egy SFX->ATX adapter/átalakító nem kallódik otthon?1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol kapok a városban jó minőségű öntöttvas serpenyőt?1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Régi játékok futtatását, hogy tudom megoldani win10-el?
Feltelepítem, de szaggat,a windwos kompatibilitási dolga semmit nem csinál, virtual boxot nem használnék.
Egy régi Moorhuhn játék, betölt de szaggat. (R5 2600, rx570, 16gb ram).
Van valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Nincs itt Valaki aki tud a Würth-nél vásárolni?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz zolikaDB #140540 üzenetére
A 4 évszakos-ra reagálva, merem állítani, hogy nekem a 4évszakosaim jobb állapotban vannak mint az autózó emberek 85%-nak a téli nyári szettjei.
3 évente új gumim van, aki két szettet használ mikor vesz új gumit? Te magad is leírod, hogy a 4 éves nyárid már nem acélos, akkor miről beszélünk?
Nem az fogja eldönteni, hogy téli-nyári-négyévszakos, hanem az, hogy az emberek 10 éves, de megfelelő profilmélységű gumival a legnagyobb nyugalomban autóznak, hogy évszaknak megfelelő.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz sto1911 #140552 üzenetére
Mennyi hó volt Debrecen utcáin az elmúlt 4 télen? Kitesz összesen 1 hónapot?
Valamint néztél mostanában gumiteszteket? Egy mai jó négyévszakos megeszi reggelire a középkategóriás téligumikat.
Te se mentél még jó négyévszakossal, biztos vagyok benne. Valamint, ha leesik a hó simán elmegyek ott négyészakossal, ahol bárki egy középszar 7éves télivel.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz sto1911 #140566 üzenetére
Te fikáztad le a négyévszakost kapásból, miközben arról ment a beszélgetés, hogy az emberek többsége szar téli nyári gumival jár. Meséld már el, te mivel jársz?
Válaszoltunk a kérdésedre, valamint szállj már le a magas lóról.. Jellemző ez mikor elfogynak az érvek, jön a személyeskedés...[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem letesztelni egy alaplapot? Az előlapi usb-k nem mennek, természetesen nem ingyen kérem.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz PhoenixSzG #145433 üzenetére
Szokták polírozni, én magamnak csináltam és sokkal jobb lesz.
A mély karcokat nem viszi ki, de az ablaktörlők mikrokarcai eltávolíthatóak általában.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz zsolti1debre #145457 üzenetére
Vegyél egy élezőt és ez a probléma meg is van oldva.
Egy Worksharp 2.2.1 tökéletes, vagy ha többet áldoznál rá akkor a Worksharp Precesion Adjust. Én mindkettőt használom, bátran ajánlom.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki akit ránézne nekem egy asztali gépre? Vagy valaki esetleg innen?
A következő a probléma, előlapi usb-n a 2.0-ás eszközök nem mennek, nem ismeri fel őket.
3.0 pendrive hiba nélkül üzemel, Bios frisstés volt, Windows újratelepítés volt.
Egyszer csak fogta magát és azóta elől csak 3.0-ás eszközök mennek.
Magát a foglalatot, kicseréltettem garanciában a gépházban, szóval az nem lehet gond.
Driverek is rendben működnek, mert hátsó usb portokban tökéletesen üzemel minden.
Mielőtt vennék egy új alaplapot biztosra mennék, hogy valóban az alaplapi porttal lehet gond.
Köszönöm.1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest