- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #58863 üzenetére
megoldódott, tényleg csak telefonon adnak tájékoztatást, mert könyvelés után látszik csak netbankon! de az a durva, hogy a telefonos diszpécser azonnal kente-vágta a dolgot, így 1 percbe sem telt a hívás és már meg is volt a kód!
-
Salex1
őstag
válasz diablo1984 #58867 üzenetére
Bár egy hosszabítóval orvosolhatod hétfőig a problémát.
-
ati012
őstag
válasz diablo1984 #59376 üzenetére
Megoldva.
-
Dan-szan
senior tag
válasz diablo1984 #60587 üzenetére
a politikát nem keverném bele bele van az keveredve nélkülem is,a politika régebbi keletű mint a foci,csak kihasználja,hogy ott nagyobb tömegeket tud mozgatni manipulálni.Lásd szerb-albán meccs drónon küldték be a pálya fölé az albán zászlót...!
sto1911ezt mondom én is jó foci kell/ene
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
mezis
félisten
válasz diablo1984 #60587 üzenetére
"és akkor a magyar-szlovák feszültség...."
Ezt is a politikusok gerjesztik. Az Ír népszavazás eredményéből én azt a következtetést vontam le, hogy politikusok nélkül nincs népek, nemzetek, vallási felekezetek között feszültség. A nép békében óhajt élni, lakni, enni, inni,... és nem háborúzni, ország területét gyarapítani. Legalábbis amíg nem hergelik be őket a politikusok. De akkor is csak a balhét óhajtó "B-közép".mezis
-
Sirandrish
legenda
válasz diablo1984 #61045 üzenetére
AdBlock?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz diablo1984 #61047 üzenetére
Ugyan ezzel szenvedtem X hónapig én is.
Mármint bármit megnyitottam beugrott 1-2 kis kép valami hirdetéssel..már agyf*szt kaptam.
Ráadásul az enyémet az AdBlock automatán nem is blokkolta, így manuálisan kellett, de nem vett igénybe 1 percnél többet szóval öröm bódottágEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
arpeen2
senior tag
válasz diablo1984 #61379 üzenetére
megy priv.
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #61486 üzenetére
arra meg ott a kalodás vágás
egy 60-70-es vezetővel 1 m3 megvan 5 perc alattMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #61486 üzenetére
"Szerencsére" engem már nem érint ez a dolog 3 éve, mióta panelben lakok. Elég volt az a jó pár év a fa hasogatásból (szilánkolásból) kis baltával, főleg mikor mínuszokban kellett csinálni, olyan jó érzés volt, hogy lefagyott a kezem. Most meg, haza jövök a 25 fokba, persze nyáron szívesebben lakna az ember kertesben...
-
XmoD
senior tag
válasz diablo1984 #61489 üzenetére
Ez az. En is legszivesebben tipliznek panelbol es fogok is. Nem veszes a futes havi 15-17k de akkor is. Kertesben a fele lenne minimum. Es a vele valo munka is melegit.
-
SOAD19
addikt
Panel előtt a Hatvan utcán laktunk félig meddig kertes házban (nagy udvar, ahol egymás mellett 8-10 házrész van, mindegyik pár négyzetméteres elkerített kis kerttel). Mi az udvar hátsó részében laktunk, ahol 3,5-es belmagasságúak volt a házak. A fűtés cserépkályháról ment, és nagy hidegekben eléggé melós volt felfűteni a házat, főleg, hogy mi épp szélre estünk, csak egyik oldalról voltunk védve. És hamar ki ishűlt, reggelre már eléggé cidri volt. Leálmennyetezni, és bevezetni a gázt nem akartuk, mert önkormányzati volt, és szanálás alatt volt már hosszú évek óta (tudtommal, még azóta se lett lebontva). Nem lehetett tudni, hogy mikor fogják lebontani, és ha erre sor került volna, akkor hiába költöttünk volna pénzt mondjuk a gáz bevezetésére, azt szépen buktuk volna. Nekünk anno jóval 100k felett ment el fára, és még így is fáztunk. Most itt a panelben 20k körül van a fűtés meleg vízzel 5 hónapig, nyáron 7-8k. Szóval kb. ugyanott vagyunk (A Hatvanon villany bojler volt a meleg víz előállítására...).
Nyilván, ha saját lett volna a Hatvan utcai ház, akkor költöttünk volna rá, és lehet maradtunk is volna ott. Bár, sokan panaszkodnak, hogy a gáznak sincs már olyan fűtőértéke, mint régebben, aztán, hogy ebből mi igaz. -
Calogero
addikt
64 nm a lakás 7. emelet, műanyag ablakokkal, a panel rések újra szigetelve.
3 éve nem volt bekapcsolva a fűtés így a mért fűtés 0.
De így is fizetni kell az alapdíjat, a meleg vizet. Illetve számolna egy kis fűtést is amit az átmenő csövek melege ad. Ez a mi esetünkben olyan 36 ezer.Nálunk így áll össze télen a fűtés számla (november és március között.)
4500 Ft alap díj
3000 Ft meleg viz
6000 Ft a fűtés (októberben és áprilisban csak fél havi fűtést kell fizetni)A többi hónapban csak 4500+3000-at kell fizetni, kivéve augusztusban, mert még így is túlfizetésünk van mindig.
Amikor bejött hozzánk a mért fűtés akkor a fűtés díj a számlában a hő szolgáltató által meghatározott összeg volt. Így kifizették velünk előre egy csomó pénzt. Elszámoláskor augusztusban 180-190ezer Ft-okat fizettek vissza.
Így jeleztük a szolgáltató felé hogy csökkentsék le a fűtés díjat. Így télen havi 39 000 Ft-os számlából lett 13 500 Ft-os havi számla. -
Zola007
veterán
megmondom én neked pontosan:
54 nm2, panel, 6. emelet Görgey, mért távhő
2013.08 - 2014.07 között: 105.709 ft
27 °C van, szellőztetek naponta többször
én nem sokallom, ha választani lehetne, akkor fűtés szempontjából a panel.másik véglet
98 nm2, '56-os építésű kőház:
évi 5m3 bükk: 100.000
felvágás motorfűrésszel: 2 liter lánckenő, 5 liter benzin, 2t olaj, kopás stb: ~6000
hasgatás: átlag 4 mázsa óránként, óradíjam napi 4x étkezés: 0 ftigen, 2x annyi területet fűtünk, csak a szoba közepén van 23 fok, a sarkoknál 15.
cserépkályhával fűtünk, de a to:ko:m te lett évek alatt a fahordással, begyújtással, kosszal, hamuzással.
Hőhíd miatt penészedik a fürdő, wc, kisszoba sarka
Talaj keményebb idő esetén 15-16°C, tehát gyereket nem nevelnék abban a házban. (Az más kérdés, hogy én is ott nőttem fel)A kényelem fontos, az idő meg pénz. Napi kb 1 óra munka a család valamelyik tagjának a begyújtogatás. Ezt addig lehet csak művelni, míg él az anyós. Ha ott marad 2 dolgozó fiatal kisgyerekkel egy nem központi fűtéses házba, akkor bahhatják a meleget, a gyerek meg rendszeresen fel fog fázni. Központit meg nem mindenhova lehet gazdaságosan telepíteni.
Én is szívesen húznék panelból, de központi padlófűtés alá nem adnám, ha egyszer házat vennék
#61499) Calogero: ezt csak annak köszönheted, hogy más fizeti ki a te fűtésed a 4 oldalról. Különálló ház esetén nincs ilyen biznic
egyébként tökmindegy, 2015-től kötelező a mérők felszerelése mindenhova, akkor lesznek itt nagy basszázások a sarki lakások részéről.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
válasz diablo1984 #61504 üzenetére
Ebből az a tanulság hogy vagy jó helyen kell venni lakást, vagy nem engedni a mért fűtést.
Elsőn lakom, és kvázi én fűtöm fel a házat. Műanyagablak drágább fajta 8 éve van, panelrés szigetelés 3 éve, de bármennyit fűtünk hideg van,a nagyszoba a postaládák felett van.
Este kétpulcsi alap, elszámoláskor mindig rá kell fizetni, 2 emelettel feljebb már senki nem fűt, és 100E körül kapnak vissza. Újraelosztásra, költségszámolásra csak a közgyűlés megfelelő szavazatarányával lehet, de őszintén, Ki az aki maga ellen szavazna? Kérdem a közös képviselőt, hogy had szigeteltessem le saját költségen a ház alját, 8 m2 kőzetgyapot 20cm vastag mondjuk, nem engedik... -
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #61751 üzenetére
ja, csak 37k-ra, de így is jó.....
-
válasz diablo1984 #62633 üzenetére
Mobilnetröl vagyok,csak 1 képre kattintottam rà,az sincs kizàrva hogy alul meg oldalt van rajta ....
Na de akkor mi lehet ???? -
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #62677 üzenetére
Apolló nagyteremben kényelmesebb, nagyobbak a székek és a lábtér
Hang az kevésbé surround, inkább egy erős sztereó
Kép fakóbb, kissé csíkos a vászon a , messziről vetítenek, ezért a kontraszt gyengébb mint a CC-ben.
Ez mind a nagyteremre vonatkozik, a többiben még nem voltam
Ha főleg sötét helyszíneken vagy többnyire éjszaka játszódó filmet akarsz nézni, akkor CCMúlt héten voltunk, Barátok közt, akarom mondani Csillagok közöttet nézni, annyit megért.
Előtte 2 héttel a Haragot néztük a CC_ben, talán 9-es terem, azt hittem a lábam leesik a végére, olyan szűk sz.r az egész, pedig átlag méret vagyok[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #62679 üzenetére
ne menj tőzsdeügynöknek ilyen prediktív tehetséggel
egyszerűen csak még nem tudják a pontos műsortMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
diablo1984
veterán
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #62681 üzenetére
náluk csütörtöktől szerdáig tart a hét.
dec 3.-ig meg van a teljes műsor.
addig kiírt műsort elküldtem mailbenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #62685 üzenetére
N: nagyterem
S: Soós-imre
DA: Deésy alfréd-terem
3DOV - 2DOV: eredeit nyelvű 3D/2D magyar felirat nélkül (original version screening)
2DF - 2D feliratosMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Csöves
őstag
-
törölt tag
válasz diablo1984 #62694 üzenetére
Yep...
Sütni villany, főzni gáz... -
Blabcsi
senior tag
válasz diablo1984 #62690 üzenetére
Köszi.
Persze ebben sincs légkeringető. Alufólia próbás lesz.Zola007 A tekerőjével lehet állítani, nem az a gond, szerintem a minimuma mászott el.
Próbáltuk több tepsivel is, a legfelső helyre tenni, semmi.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
dobolan
senior tag
válasz diablo1984 #62740 üzenetére
Az nem olvad, hanem elég.
-
Blabcsi
senior tag
Persze, kb 5-600°C-nál.
Sirandrish:
Talán elővigyázatosságból? Hiszen a vezetékek is 300°C-ig hőállóak, amik a pc-k-ben vannak, legalábbis ami rájuk van írva.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
törölt tag
Azokat nem öntik, tipikusan műgyanta alapúak. Viszont az átlag PC-s ventilátor, PS, PP vagy ABS alapanyagú.
Blabcsi: A legismertebb hőre nem lágyuló műanyag, a bakelit (amiből soha nem készítettek hanglemezt) 250°C-on veszíti el minden szilárdságát. Rövid időre kibír többet is, de akkor már szintén nem lesz alkalmas szerkezeti anyagnak. Simán el fog porladni a vérbe.
A 300°C meg szép és jó. Csak azokat a vezetékeknek pl semmiféle mechanikai terhelést nem kell felvenniük. Annyit legalábbis biztosan nem, mint amennyi akárcsak egy 100RPM-en forgó ventilátor járókeréknek kell elviselnie.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz diablo1984 #63449 üzenetére
Köszi meglesem.
-
törölt tag
válasz diablo1984 #63449 üzenetére
Netre, YT-ra elég az AM1 is.
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #63763 üzenetére
Igen
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #63770 üzenetére
Talán mert a tacskó is ösztönlény, és a világ egyik legjobb kotorékebe, VADÁSZKUTYA.
Bár azt nem értem, h hogyan "nem engeded" neki, h ne ásson. Ezeknek a kutyáknak a kaparászás az élete. -
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #63770 üzenetére
Sztafi? Kertbe? Volt szép kert, fű. Jött a stafi. Akkora gödröket ás, hogy eltűnik benne, mindent megrág, ami nem beton, vagy acél. Pl: barackfa, rózsa, autó sárvédőgumi, lerágja a buxust, a gyerekjátékokat, átmegy a drótkerítésen.
viszont Akármit csinálnak vele a gyerekeim, nem bántja, még csak rájuk sem mordul.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #63795 üzenetére
Nincsenek felétek "kétes kinézetű egyének?" Ha meg van kötve, ez sem nagyon ugat, de ha nincs, beindul. Van, aki már kikerüli a kerítést előttünk. Úgy megy neki, hogy a drót már ki van nyomódva.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Csöves
őstag
-
sto1911
veterán
válasz diablo1984 #64341 üzenetére
Ooo, tegnap este voltam kinn, kar, hogy nem olvastalak benneteket :-$
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #64357 üzenetére
Most találtam a pincében az egyik fiókban
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
akon
csendes tag
válasz diablo1984 #64269 üzenetére
Erő ugyanúgy volt benne. Azóta mentem 300-400 km-t és nem jelentkezett a probléma, de egy szerelővel majd ránézetek az ünnepek után
-
mong08
tag
válasz diablo1984 #64616 üzenetére
Fém keret, amire ki tud feszíteni egy dróthálót.
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz diablo1984 #64616 üzenetére
Íme a hely:
Erre kellene valami keret szerűség, amire aztán valami kis lyukú hálót tudok húzni.
Kb így:
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mghltm
addikt
válasz diablo1984 #64802 üzenetére
koszonom a valaszt! keresgelek tovabb a topic-ban. az alkatresz arak annyira nem veszesek ( egr, kettostomegu, turbo ), mert a verso-hoz a kettostomegu br 400e
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #65034 üzenetére
A Fényesben se látok havat. Igaz a tizediken vagyok, meg nincs is rajtam a szemüveg, mindjárt megnézem azzal is.
-
bhonti
aktív tag
válasz diablo1984 #65034 üzenetére
Jól van, már láttam, hogy a semmit kaparja.
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #65080 üzenetére
azt tudom mi a jampi maga, azt nem hogy mire mondják ez a "de nagy jampi vagy" dolgot
#65082) elfelejtette: hanyadikon laksz?
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz diablo1984 #65145 üzenetére
Ismerősnek felraktam a frissítéseket, szépen üzemelt, néhány nap múlva már nem kapcsolt be. Tescoban visszaadták az árát és jelezték, hogy egyáltalán nem az első eset. (Ez konkrétan most az Ózdi tesco).
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
csapee
őstag
válasz diablo1984 #65888 üzenetére
A kis kormoknek nem kell feszulniuk, azok lotyoghetnek. A rugo csak a "madzagot" tekeri vissza. A kormok nincsenek megkopva? A rantaskor a sulyuk szokta kitolni a kormoket (amit lattam szetszedve, abban igy volt)
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Sanyabá
senior tag
Nem kell még fűnyíró! De hómaróra még szükség lehet.
Vidd el Freiter -hez , 2-3 ezerért meg csinálják.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Blabcsi
senior tag
Szedd szét, mosd át benzinnel, töröl tisztára, rakd össze és láss csodát.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
válasz diablo1984 #65894 üzenetére
Hát ez az, a gépzsírtól tapad be a helyén, anno egy láncoskutyának is ez volt a baja, amit az akkori főnököm a kezembe nyomott, mondván, ha melózni akarok nála bizonyítsam, hogy értek a géphez.
Utólag kiderült, jobban mint ő.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
mghltm
addikt
válasz diablo1984 #65897 üzenetére
biztos hogy nem lesz jo, amig nincsenek rendezve normalisan a papirjai, ne foglalkozz vele
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs