- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Billentyűzet gondom van
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Először is B.U.É.K!
Másodszor pedig véleményeket tanácsokat kérnék ház vásárlással kapcsolatban. Van egy minden tekintetben megfelelő kiszemelt kertes ház,de elriaszt hogy vályog a falazata. A tulaj azt mondja hogy beton alapra van építve 40cm vastagságban a vályog fal.
Későbbiekben lehet ennek hátránya? Árvíz veszély nem fenyeget,Felsőjózsán van a telek. -
törölt tag
Vályogházas kérdésemre nagyon köszönöm a véleményeket!
Ahogy mondtam először is,szinte minden feltéteknek megfelel,DE vályog. Nem merem elkölteni rá az életem. -
törölt tag
Vályogházos kérdésemhez,ami kicsit téma is lett...
Nagyszüleim élnek vályog házban,repedezéssel nincs gond de az elmúlt pár évben tapasztalt esős,belvizes idők miatt nagyon vizes,nem tud kiszáradni,és kezd "omladozni" az aljzat. A lakás amiről pedig szó van full felújított,legalábis ez látszik,igényes külső belső,udvar stb. Lehet tényleg semmi baja (egyenlőre). Persze nem értek hozzá,de egy erre szakosodott vizsgálat biztos eredményt tudna mondani? Annyi átverés van,nem szeretem a szerencsejátékot. -
törölt tag
Sziasztok!
Off téma!
Döglődik a routerünk cserélni kellene. Értelmes megbízható minőségi készüléket tud valaki ajánlani,ami elbír egy laptop,tv,2-3 teló wifi csatlakozását. A laptop vezetékesre lenne állítva.
Illetve cipőt kellene vennem,nem túl rég lakom debrecenben és kellene néhány tipp hol érdemes cipőt venni. Téli időjárásra kell,kényelmesen tudjak benne vezetni. Kínai kilőve,munkába van hogy 20 órát vezetek,szóval minőségibb kellene a kínainál.
Köszönöm szépen a javaslatokat előre is!
-
törölt tag
válasz ngabor2 #83680 üzenetére
copass , hcs57 kollégának,és minden fórumtársnak aki segített köszönöm a választ!
Net Digi 100-as,ettől nem lesz nagyobb,csak ha a szolgáltató megint nem emeli magától Árat nem tudom mit írjak,mert átlag felhasználás lesz,ahogy írtam korábban egy tv, egy számítógép,2-3 teló,és egy nyomtatónak kellene megosztani a netet. max rá szánt összeg 8-10 eft.
Cipőben megint nem vagyok otthon,mert rég vásároltam. Utoljára 18-20k-s cipőket vettem,ami igazán minőségi volt,de azóta lett családom (vagyis nem mostanában volt ) és nem szeretnék,nem is engedhetem meg magamnak hogy 20eft-os cipőt vegyek.
Télies időjáráshoz és sok vezetéshez kellene választanom,ami jó lenne ha nem kínai műanyag belsővel rendelkezne a lábgomba elkerülése érdekében .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó egy kingston 8GB microSD kártya. Párom használta telefonjába egy évig,családi fotók tárolására. ár legyen mondjuk 800ft.
Illetve cserélném Ace4 kitűnő állapotú független telefonomat szintén kifogástalan állapotban lévő fehér Ace4-re,vagy pótolok A3 telóra. A telóm makulátlan,üvegfóliás,független,dobozában minden tartozékával.
Részletek privátban. -
törölt tag
Sziasztok!
Telefon témában lenne szükségem véleményre!
Lehetőségem lenne egy egész jó üzlettel szereznem egy Galaxy A3 okostelót. Némileg aggályos múltja van,az eladó szerint pár naposan berepedt a kijelző így nem használta kb egy évig,napokban cseréltette ki amiről van számlája is. Ezzel kapcsolatban lehet e valami probléma? Hogy tudom leellenőrizni hogy valóban superamoled panelt rakatott bele,nem valami kínai vacakot? Illetve a hosszabb fióktartás miatt az akku károsodás miatt mennyire kell aggódnom szerintetek?
Bevállalható,vagy inkább hagyjam?
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz Sebestyen01 #84141 üzenetére
A számlát majd adás vételkor van lehetőségem megnézni,az akku akkor kakukk tojás lenne így.
Köszi! -
törölt tag
Üdv!
LG Optimus L7 II okos teló eladó!
Érdeklődni itt privátban,vagy a hírdetésben lévő telefonszámon lehet. -
törölt tag
Sziasztok!
Eladó LG Optimus L7 IIokostelefon.
Érdeklődni itt privátban,vagy a hirdetésben megadott telefonszámon. -
törölt tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
Egy 64GB-os pendriveon kellene teljes formázást csinálni. Milyen beállítások a megfelelőek ehhez? Vagyis mi a megfelelő fájlrendszer és lemezfoglalási egység?
Köszi előre is! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #84744 üzenetére
Az sem formázza meg.
-
törölt tag
Köszönöm a tanácsot!
Sajnos valmi probléma van a pendrivvel,már újra telrpítettem a gépen az usb illesztőt is,mégsem hajlandó működni,nagy nehezen leformázta,igaz hogy NTFS fájlrenfszerre,mert kédőn jött a tamács ,
De ugyan úgy nem enged rá másolni,vagy törölni,írásvédelemre hivatkozik. -
törölt tag
Sziasztok!
Off téma!
Létezik valami alkalmazás szoftver egy már meglévő mp3 fájl audió erősítésére? Lényeg az hogy vagy egy csengőhang ami tetszik,de baromi halk a telómon. Ezt lehet valahogy átkonvertálni vagy valahogy hangosabbá tenni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Telefon témában valaki? Egy samsung galaxy A3 (SM-A300FU) készülékhez kellene a fólia.
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Sziasztok!
Win7 ultimate rendszeren ki lehet valahogy kapcsolni a win10 update értesítőjét?
Ezt próbáltam,de a cikkben van egy windowsos lista hogy mely rendszerekben lehet offolni. Abban nem szerepel ultimate verzió,és a regedit-ben sem szerepel a megadott kulcs. Esetleg valami egyéb kikapcsolási lehetőséget ismer valaki? -
törölt tag
válasz tahepa #85189 üzenetére
T_chris Lehet,de nekem semmi bajom a 7-el. Elég stabil-gyors a laposon. 8-ast nem próbáltam,korábban frissítettem a 10-re,de nagyon megbántam.Teljesen szétesett néha,fagyott,sokszor restartolni kellett,pl egy film kicsomagolása winrar-ral katasztrofálisan lassú volt,ami a 7-en tökéletes.
Így szépen vissza tértem a jó öreg win7-hez. Bár,olvastam itt-ott hogy az ilyen meglévő rendszerre való frissítés sok usernél problémás működést eredményezett,ajánlották a tiszta telepítést. Most hogy vissza tértem a win7-hez,jelenleg nem akarok megint telepítgetni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
PH-s regisztrálós/belépős e-mail címet meg lehet valahogy változtatni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó holmik!
-LG Optimus L7II okostelefon
-Elegáns övre rakható telefon tok
-Pierre Cardin elegáns telefon tok
-Nillkin hátlapvédő tok eladó! (Samsung galaxy A3)
-Devergo férfi kabát eladó! (tavaszi-őszi)
Érdeklődni privátban vagy a hirdetésben megadott telefonszámon! -
törölt tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni!
Adott egy galaxy A3 telefon. Minden faxa,szuper überkirály. Google keresővel töltöttem le képeket telóra,pc-n átméreteztem a telefon kihelzőjéhez (540x960) . Ha a galériában megnyitom a képet tökéletes. Ha kezdő vagy záró képnek akarom kitenni akkor már nem olyan szép élesek a szinek,és mintha pixeles lenne kicsit. Ez mitől lehet?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PLaci58 #85316 üzenetére
Nem felbontás probléma szerintem. Hiába szerkesztgetem mindig ugyan az történik.Mégpedig hogy a rendszer csak úgy engedi a külső fájl képernyőképként kezelését,hogy abból ki szeretne vágni, nem hajlandó az teljes képet használni. Ezt hogyan lehet megoldani? Korábban használtam a QuickPic Galéria apot,ha azzal készítettem képernyőképet akkor teljes módban használta. Most a lolliban ezt én nem találom,vagy nincs is ez az egyszerű lehetőség meg?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ismer valaki egy jó asztalost Debrecenben? Egy gyerek ágyat kellene készíteni egyedi méretre. -
törölt tag
válasz diablo1984 #85709 üzenetére
" de az új is csak addig jó míg gari van rajta, utána ugyanúgy zsebbe nyúlós "
Szeretném ezt megcáfolni saját példámmal! Új autó 0km-el szalonból,gari idő alatt kötelező szerviz volt,utána csak a "kötelező" munkálatok lettek elvégezve rajta. Jelentem 10 éves az autó és köszöni szépen kutya baja . Ja hogy buktam az árán... miért is? Mert nem szaladgáltam vele szervizbe,nem hagyott ott sehol,nem kellett még egyszer sem hozzányúlni,minden hétvégén szerelni stb. Mindenképp rosszul jár a vásárló,de ha már szarul járok,legalább ne kelljen állandóan műhelybe hordani a kocsit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sto1911 #85735 üzenetére
A saját példámat mondom,nem azt hogy ez mindig így van és tutira így van.Ami elromolhat el is romlik,de ha tényleg nem ütöm vágom meghálálja magát.Ez alap,ha nem tartod "becsben" akkor lehet csodálkozni meg szitkozódni hogy sz@r...
(#85736) tiborandras " ha hidegen tiltasig forgatod vagy 100e km utan cserelsz benne folyadekokat. "
Mot ezzel mindent el is mondtál...
(#85734) diablo1984 Teherautóról is van pozitív véleményem tapasztalatom,de ismétlem, ami elromolhat el is romlik. Sajnos a magyar (mivel itthoi tapasztalatom van csak) vállalkozók cégek sokszor nagyban leejtik az autók rendben tartását,de ez igaz a sofőrökre is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Off!
Firefox-al kapcsolatban kérdeznék!
Be lehet úgy állítani a böngészőt hogy az előzményeket egy előre meghatározott időtartamban törölje? Pl hetente... De csak az előzményeket!
Köszi! -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogyan kell egy felhasználóra rákeresni fórumban? Pl ha a hirdetéseit szeretném megnézni hardveraprón, vagy a hozzászólásait egy fórumon. Van erről valami útmutató?
Köszi előre is! -
-
törölt tag
válasz diablo1984 #86772 üzenetére
Igen,most én is megtaláltam,de jelenleg user error lehet, mert nem sikerül megtalálni a keresett fórumtárs bejegyzéseit.
Oké,user error volt! Sikerült!
Köszi mindenkinek!
További szép vasárnapot![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Játszik valaki telón?Valami értelmes játékot tudna valaki ajánlani? Korábban asztali pc-n szerettem elütni a felesleges időmet,sajna el kellett adnom a rendszert. Tervezek megint asztalit,gondoltam megnézem a mobil játékokat addig. A lényeg hogy telefonhoz képest értelmes grafika legyen,méret nem lényeg,inkább fps műfajt szeretem,ha van szép autós azt is megnézném,de elsősorban lövölde Egyébként egy Samu A3 telóra köll
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest