Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antimatrix

    tag

    Csökkent az utasok száma - Debrecenben/nek Jól megy

    Az önkormányzat csütörtöki közgyűlése elé kerülő beszámoló szerint a Cívisbusz Konzorcium – melynek tagjai a DKV Zrt. és az Inter Tan-Ker Zrt. – a tervezettnél 78 millió forinttal kisebb árbevételt ért el a múlt esztendőben. Ennek a legfőbb oka, hogy 2014-hez képest kevesebb jegyet és bérletet értékesítettek. A mérleg szerinti eredmény így mínusz 1 milliárd 550 millió forint lett.

    A debreceni villamosokat és trolibuszokat üzemeltető DKV-nál az értékesítés nettó árbevétele csaknem 1 milliárd forintot tett ki, mely 7 millió forintos elmaradást jelent a tervezethez képest. A beszámoló szerint ennek elsősorban az az oka, hogy a Cívisbuszhoz hasonlóan a DKV ugyancsak kevesebb jegyet és bérletet értékesített, mint korábban. A tevékenység mérleg szerinti eredménye mínusz 655 millió forint volt.!!!!

    Az előterjesztésben az szerepel, hogy a menetdíj bevételek például azért estek vissza, mert Debrecen lakossága 203 914 főről 203 506 főre csökkent –ezt ki gondolja komolyan?????
    legalábbis a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint. Ehhez jött még, hogy a Magyar Államkincstár által kiadott ingyenes utazást biztosító hatósági igazolványra jogosultak száma emelkedett, és hogy
    egyre többen részesítik előnyben az egyéni, illetve a kerékpáros közlekedést. pozitivum is van a dologban

    Javaslat: Vezessünk be riksákat -
    Elönyök: full környezetbarát 3 tál rizsért hajt
    -100% újrahasznositott levegőt lélegzik be
    Hátrányok : közlekedési szabályuk full be nem tartása - EXTREME kalandokhoz
    nyelvi környezet nem teljesen homogén - "ötszááááááááááá" lesz minden

    PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

Új hozzászólás Aktív témák