-
PROHARDVER!
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz medvezsolt #2727 üzenetére
egy játékot ne adjanak ki úgy h nincs normálisan megcsinálva, letesztelve, ez egy béta fos...
igaz szépen meg van csinálva, de olykor a bugok igencsak kizökkentettek engemet a crysis világvége feelingből
ugyan ez van a bad company 2 nél is, vagyis volt, mert egy full bugos szar játékot adtak ki, kb 1 év elteltével lett nagyjából játszható... ezek az emberek leszarják magasról azt h mit kap a nagyközönség... ezek az emberek egy ilyen kijelentés után mint ami a megirányzott 7 milla bátran ki merem jelenteni h szarnak az egészbe és csak egy számít most már... a pénz... ha meglesz ha nem a 7 milla sem csinálnak több crysist, átmennek konzolra és gyártják a csődtömeg termékeiket... amiben én is bízva bízok h sokan fogják licenszelni az enginet és akkor bekaphatja a crytek a yerli testvérekkel egyetemben!
néha igen, hirtelen haragú vagyok, de amiért az ember pénzt ad azért elvárja a minőséget, itt nem ők diktálnak hanem mi fogyasztók hisz nélkülünk a terméküket nem vásárolja meg senki sem... csak kellene egy összefogó erő ami fellép az igénytelenül elkészített és drágán adott szoftverek ellen - de asszem ezt létrehozni lehetetlen
ez az újravivős dolog is olyan ha 1x előfordult akkor még fog is - nem bosszankodok, inkább várom a javítást - semmi értelmét nem látom annak h akár másfél akár több idő játék után lenullázzonami bugot még nem említettem az az h némelyik model animációja "halott" , egyszerűen nem mozdulnak! ezt mire lehet vélni?! ember szerű szobrok, meg bele lehet lőni ezekbe a civilekbe de a golyó átmegy rajtuk, meg h nem bír megszólalni alcatraz + pályaszerkesztési hibák + npc ai problémák +beígért dx11, mindez tükrözi h rengeteg mindent kell kijavítaniuk, azaz ez nem egy kész játék hanem egy beta verzióban leledző cucc, amire az ember azt mondja h egy ilyen volumenű játéktól elvárná az ember a minőséget, elvégre nem egy "Rossz PC játékok" sorozatba kellene beleillenie, de ki lehetne parodizálni a sok gagyi elem végett! mindezt kéne kedves drága yerli barátunk orra alá dörgölni és utánna pfázzon! mit adtak el a sok millió embernek
de mindezek mellett azért élvezhető, csak sokszor kizökkentem a játék nyújtotta "jókból"
egy film amit erősen crysisra tudok hasonlítani: A Fold invazioja - Csata: Los Angeles
megnézve gondolkoztam el azon hogy miért csak New Yorkot támadták meg a dögök? a többi várossal mi van, csak mert én nem láttam semmi erre utaló jelet... föld gyarmatosítása stb... csak new york a cél, egész érdekes taktikát választottak az ufók a föld elfoglalásához, gondolom onnan akarták irányítani a főbb csapásokat a különböző városokra na mind1 - el lehetne rajta filozofálni csak bosszant a yerli fivérek ezen levele... én odaállítanék eléjük és még arcon is törölném mindegyiket egymás után!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest