- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz abridabri #16723 üzenetére
A legjobb az volt amikor ugyanitt seasonön vents-ben rám lőtt a csapattárs (a mindenható admin úr) én meg reflexből visszalőttem rá, sebzett kb 40-et én meg 10-et. Na ekkor jött a keménykedés hogy még egy ilyen és jön a ban. Gondolom nagyra duzzadt az ePénisze amiért azt hiszi hogy ő ott a törvény.
Meg káromkodni se szabad, de az adminnak az is megengedett hogy anyázzon. Kb ennyit a magyar pub szerverekről...A greenteam pozitívuma hogy legalább nem hal ki alattam az egész szerver, nincs 20%-os choke meg loss, var értékek nincsenek 5 fölött, meg hogy van season amit máshol elég ritkán látni. Viszont friendlyfire meg collision egy 20 slotos szerverre viccnek is rossz.
-
törölt tag
f0rest 36-12 GTR meg kb így játszik.
(#17146) gmx9: Azért hogy a szerveredre ne menjen fel mindenki cykablyet-ezni meg madarskázni, meg a 200 ms-es arabokat is kiszűrje. Érdekes hogy mindenki magára veszi pedig ez ugyanúgy megvolt 1.6-ban és source-ban is ugyanezek az okok miatt. Nem csak a magyarokat szűrik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #97716736 #17165 üzenetére
Szerintem nem. Ha létezne mégegy f0rest akkor esetleg ő.
(#17171) Skinny26: Delpant inkább meg se említsük, akkor már inkább egy francia Shoxie.
Többi meg jobban jár ha fogadás helyett cserélget. 4 phoenix ládából (akkor 14 cent volt) sikerült 2 hét alatt összehozni egy AWP | Pink DDPAT (Minimal Wear)-t. Lassabb, de így nem veszítek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace owner #17196 üzenetére
Folyamatosan cserélgettem feljebb csgolounge-on mindig egy kicsit nagyobb értékűre, közben amit dobott ládát azokat is hozzáadtam a cseréhez. Youtube-on van egy ilyen sorozat ahol a csávó szemétből cserélget és a végén sikerül neki egy Urban Masked Flip Knife.
A greenteam csapatának ismét gratulálok, az admin nyugodtan lefaszozhat mindenkit meg káromkodhat ha belövöd, de ha visszaszólsz akkor bannol. Csak így tovább! Talán nem kéne mindenféle fogyatékosnak admint adni és akkor esetleg valami színvonala is lenne a szervernek...
Volt egy jó kis magyar surf szerver (surf megafun hyperkocka?), azzal nem tudja valaki hogy mi lett?
-
-
törölt tag
Soha nem szoktam anyázni, én nem azon a szinten vagyok. Annyi történt hogy valamelyik adminbarátot lelőttem amire ő elkezdett fszfejezni amit azért nem hagytam szó nélkül (nem úgy mint az admin anyázását pár körrel ezelőtt), és erre én kaptam 10 percet, a kolléga pedig ugyanúgy játszott tovább. De ment a szerver a blacklistre és innentől kezdve nem érdekel, csak elég szomorú hogy magyar szerverre nem lehet voice_enable 0 + ignoremsg nélkül felmenni.
-
törölt tag
válasz inter03 #17216 üzenetére
"7" néven játszottam másodaccról (STEAM_1:0:89354177), 07-31-14 15:50-kor kaptam a bant seraph által.
(#17215) Danielssss: Majd megnézem, köszi a tippet.
(#17218) hNp88: Pont erről volt szó a múltkor (tegnap/előtt?), NAVI-ra nem szabad fogadni ha jelentéktelen meccsről van szó mert dobják egytől egyig. Tegnap az első helyért játszottak, ma csak invite meccsek vannak.
-
törölt tag
De nagyon gagyik az új matricák ezzel a körrel. Szerintetek most is lesz 0.25-ért?
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #17555 üzenetére
Inferno-n Rk, frodo, samu, zugee, beny, piki, php, shaguar, na'vi De a többin is vannak ritkaszép elnevezések.
Arra viszont kíváncsi vagyok hogy a nagy csapatok (NiP, Na'vi, Titan, stb) mit hogyan hív. "Ott van egy forest-ben" "BENNEM?"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Shoxilon brutál formában van.
-
törölt tag
Hát Titan-t elég csúnyán hazaküldték. Pedig régen nagyon jók voltak nuke-on.
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #18259 üzenetére
Amióta shoxie-t kidobták semmit nem nyertek.
-
törölt tag
Jajj de éreztem hogy ha nem tudom nézni a C9 vs NiP-et, akkor utána mindenki nyüzsögni fog róla hogy mekkora meccs volt. Na majd holnap megnézem a VOD-ot.
Olcsó matricákról nincs info?
-
törölt tag
Nekem ládát nem dobott de nyitottam 4db holo-s NiP matricát egymás után.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #19008 üzenetére
Van, tanulj meg célozni.
-
törölt tag
Mostanában sokan kérdeztétek hogyan lehettek jobbak stb. Launders feltöltött egy videót meg írt egy leírást is, hátha segít: [link]
-
törölt tag
Szépen összekeverték a top francia csapatokat. Titan-ból kirúgták ScreaM-et és Schmitzz-t majd NBK is követte őket, hozzájuk az LDLC-ből Maniac, KQLY és apex csatlakozik. ScreaM állítólag visszavonul, NBK és Shmitzz Shoxie-val egy új csapatot alapít, tehát az Epsilon is felbomlik.
Az állítólagos új csapatok:
Titan: ex6tenz, apex, KQLY, kennyS, Maniac
"shoxilon": NBK, shox, kioshima, Happy, Smithzz
Ezekkel a cserékkel szvsz az előző LDLC szintjére juthatnak. Smithzz helyett meg fxy0 kellett volna... Érdekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Joe Swanson #19471 üzenetére
Kíváncsiságképpen kipróbáltam, fix 120 fps helyett lett vsync-es 40 fps-em, füstbe bámulva meg 20, így fizikai képtelenség mozgó ellenséget lelőni. Amúgy meg szimplán csalás, simán rád húzhatják ezért az overwatch-ot.
-
törölt tag
válasz freeknight #19912 üzenetére
Aki egy kicsit is toxic arra nyomj egy block communicationt scoreboardon. Sokkal élvezhetőbb és nyugodtabb lesz a játék.
Holos IBP matrica ára jól megugrott, még jó hogy vettem belőle 4et amikor 1 euró volt.
-
törölt tag
A CSGO API szar, nem az oldal vagy a botok: [link]
Hello. We want to finish those discussions about how bad we are.
Atm we can't do anything with bots because bots work with steam. All trades are going through steam. And recently Steam CS:GO API servers don't return any info about players items/trades at all. If this happens - our system automaticaly turn the bots off.
The problem is CS:GO API servers, not our bots.In the case that our bots are offline, and all seems okay at csgolounge/status, this means that Valve's CS:GO servers are currently unstable and cannot send the necessary information to our bots. If you can't load your inventory on site, it's for a similar reason. So, it's out of our hands and our bots will remain offline until CS:GO servers are stable again.
Sincerely, CSGL.P.S. dota2lounge.com works quite good because DOTA2 has own API servers, much better than CS:GO has.
Bár tény hogy lehetne mégtöbb bot, meg hogy ne legyen elérhetetlen az egész oldal egy meccs után.
-
törölt tag
válasz warmonger441 #20281 üzenetére
Ugye tudod hogy le lehet némítani az embereket?
-
törölt tag
válasz warmonger441 #20283 üzenetére
Tehát amikor a hülyegyerek sípol a mikrofonban és egymást tk-zzátok az már az a bizonyos szint? Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest