- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Srácok: eladom a H100i-t, de... Mivel újjonnan most 39 ezer, én 30-ért vettem és most 1 éves. + van hozzá 2 Sp120 Quiet. Szerintetek mi a reális ár?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Shokkolo
addikt
válasz Montesantos #8302 üzenetére
az akkori át...
vegyen most annyiért.sz@r érzés, de ha valaminek meg lemegy az ára, akkor meg ahhoz kell viszonyítani
ergó 39hez lődd be, ha hibátlan most használtan érhet majd' 30at"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Erdei88
veterán
-
eventus
veterán
válasz Erdei88 #8307 üzenetére
Épp most akartam linkelni Ilyen erős dollár mellett lehetetlen küldetés megvenni. H105 is ma 44 ezer.. Pumpa világítása nagyon tetszik, hogy nem csak a logo hanem felette/ alatta is. 2 db AF140 ventivel szép lenne
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Corsair H110i GT Review bit-tech: [link] Állítható a pumpa? Venti kábel fixen van bekötve, de 90 fokkal elforgatva. H100i esetén jobb volt, hogy nem kellett eltekerni ha felfelé vezetted el.
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
2-3 fok miatt nem éri meg lecserélni a h110-et
Gabi
-
eventus
veterán
Overclock3D: [link]
-
daveoff
veterán
válasz Montesantos #8312 üzenetére
Szerintem kompakt vízzel már nincs nagyon hova fejlődni, ez mind csak pénz lehúzás...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Erdei88
veterán
válasz daveoff #8315 üzenetére
Haswell esetén pedig szinte teljesen felesleges a remek hőátadás miatt. Azt hiszem én maradok a H105 mellett ameddig nem lesz 40k alatt a H100i GT.
Holnap érkezik két Akasa Apache Black 120mm, kíváncsi leszek milyen lesz a hangjuk. A mostani SlinX nagyon pozitív csalódás volt!
-
törölt tag
Szerintem kifejezetten jól sikerült a H110i GT.A design szintén nagyon ütős.Aki szereti a csili-vili dolgokat ( mint én ) annak főleg best vétel.Nekem lesz is egy ilyenem.( Kár hogy gyárilag ,amikor bekapcsolni lehet link alatt a fényeket,nem oldották meg,hogy Karel Gott Lady Carneval-ja menjen,számomra úgy lenne az igazi )
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Montesantos #8320 üzenetére
Ilyen erős (274) USD mellett szinte minden PC cucc nagyon drága és jobban megkell gondolni. 4670 procim most drágább jóval, mint mikor 1.5 éve vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
válasz eventus #8324 üzenetére
Ne is mond tavaly nyáron vadásztam össze az adatlapomon lévő gépet, kb július környékén plusz decemberben vga+ monitor. Valamelyik nap ráértem és böngésztem az árakat hát most ránézésre 100-al kerülne többe ugyanaz.... (kedvezmények figyelembe vételével akkor és most)
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
eventus
veterán
válasz Montesantos #8325 üzenetére
PC webshop inkább egy sirató fal
-
Erdei88
veterán
Uraim, ma lecseréltem a SilenX ventiket Apache Blackre. Egyszerűen hihetetlen. Semmi hangja nincs a ventiknek, még halkabb mint a SilenX, pedig azoknak se volt hangjuk
-
peerke
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy corsair h100i hűtést, és be is szereltem a gyári pasztával. Olyan problémám lenne, hogy egy i7 2600k t kéne hűtenie, de alapjáraton körülbelül 50 fokos és terhelést követően ez a szám csak nő. A link program processzor hőmérsékletet "szakadozva" mutatja egyszer 0 egyszer meg a rendes hőfok.
Mi lehet a probléma? Segítségetek előre is köszi!
"Az idő illúzió. (...) Az ebédidő kétszeresen az."
-
peerke
csendes tag
rendesen meghúztam a csavarokat, nem lötyög...:S
-
daveoff
veterán
A 3pines csati a pumpáé, azt hova dugtad, alaplapra? Legjobb direktbe a tápra dugni, vagy szabályzóra.Közbe rájöttem h100i-n nem úgy van, SATA power connector van...Pumpának kicsit kellene zizegni, vagy ha megérinted, akkor rezeg kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
peerke
csendes tag
válasz eventus #8333 üzenetére
Igen átlósan húztam meg a csavarokat, és most igazítottam meg újra,de ugyanaz a helyzet
(#8334) daveoff a pumpánál nem érzem a zizegést viszont a 2 csőben minta éreznék valamit. (ne haragudj, halvány gőzöm sincs mi a szakszerű megnevezése)
-
daveoff
veterán
Passz, akkor lehet a hűtéssel nincs rendben valami, idle max 25-30°C-on kellene tartania azt a procit. Nézted több programmal is, pl HWinfo elég megbízható, nézd meg azzal is a hőfokokat. Nincs több ötletem, ha jól raktad fel, és minden a helyén van, akkor csak a hűtéssel lehet a baj.
-
peerke
csendes tag
válasz daveoff #8336 üzenetére
Azóta megigazítottam, alapjáraton olyan ~33 fok környékén mozgott, 25 fokos szobában. Felemeltem a proci órajelét 4,4 ghz re, és 3/4 óra prime 95 futtatás után max hő volt olyan 65 fok környékén. Szerintetek ez már reálisabb?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Teljes mértékben egyet értek veletek! Akkor minek csinálnak ilyen szoftverrel vezérelhető hardvereket, ha nem tudnak alá rakni normális szoftvert. Ez egy vicc....
-
Shokkolo
addikt
válasz daveoff #8346 üzenetére
Ettől komolyan sokkal színvonalasabb megoldás lenne, ha nem lenne a LED, vagy pedig egy mezei hardveres gombbal vezérlhető (igaz akkor nem lenne ennyire színkeverés).
Illetve a ventivezérléshez adnának szép kis corsair panel mondjuk a floppy helyre berakhatót. Kemény 1 poti kellene a 2 ventinek... ^^'"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
Holnap megyek haza M.o-ra és beindítom a H110i csili-vili projektet Szerváltam Pécsett egy szakit aki lefújja a pumpát,csövet pirosra+rászitálja a Corsair feliratot. Remélem nem lesz túl gagyi az összkép.Valamint rendeltem az alábbiakat is a szebb összkép érdekében.Értelme semmi tudom,de elkapott a " modding láz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest