- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsa0007
tag
nos ki kellene próbálni hogy másik gépbe mennek e a ramok.
vagy a másik ötletem az hogy beteszed a ramokat...egyenként...nyomsz egy clear CMOS-t és megpróbálod úgy elindítani.nekem voltak olyan gondjaim az asussal hogy betettem a ramot és nem akartak mennni csak miután belőttem őket manuálisan 667-re
ki kellene próbálni másik lapban hogy mennek e
-
zedii
aktív tag
sajnos a harmadik napon túl járunk már.. egy ismerős gépébe vettem és nem volt alkalmam kipróbálni a csak napokkal később.. ..így nem tudtam vissza cserélni.. azt javasolták ,h adjam el a ph-n vagy csereber vlkivel .-) jómi! , az érthetetlen nekem az ,h elvileg mind a lap, és mind a proci is támogatja, szal' passz.
-
Chaser
legenda
Megvettem a gf7100/nf630i GB lapot a 420-as alá, eddig fasza Kicsit tuningolgattam este, többet ment a proci mint a P31-es GB lapban.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
8x360 volt itt a vége, egy 3 perces gyors tuninggal A P31-esben 8x340, furcsa mód a 2140-nek is 8x340 volt a vége, nem szerette a lap, vagy a chip a 8-as szorzójú procikat, másnál is láttam hasonló eredményt, de ellenkezőjét is...az is lehet ramfüggő..passz. ennél a lapnál érdekesség, hogy a procit ramtól függetlenül is lehet húzni, vagy fordítva. A P31-es rendszervinyója került ez alá is, zöcc nélkül vette az ixpé az akadályt, ezen is meglepődtem, nem kellett újratelepíteni semmit. Most éjszakás voltam /12 óra /, ha magamhoz térek tesztelgetem az új jövevényt
-
Chaser
legenda
válasz bazsa0007 #716 üzenetére
M0-s volt, alapfesz alatt vitte a 8x340-et, de utána feszemeléssel se ment 341-re, ugyanúgy mint a 420-as.
1előre 1 furcsaságot vettem észre a lapnál, nem reagál a feszültség változtatására, legalábbis cpuz szerint nem változik semmi, és nem találom az időzítések beállítását, lehet mert még az első BIOS van rajta._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
g@bo
nagyúr
tegnap beneveztem egy dual core celeronra (E1200), meglepően jó ahhoz képest hogy 512k cache van nekije, mondjuk játékok alatt nem túl ütős.... a 2xxx-hez képest most viszont nem éri meg az árát, talán -2k a difi.
nyomatok este egy kis tuningot neki. mit tud.
-
Chaser
legenda
Holnap teszt a 73pvm-s2h lapról, szerencsére eddig semmi negatívum nem volt, amit esetleg máshol láttam/hallottam, biosfriss utás feszültség változtatás is él
-
Chaser
legenda
Saját tapasztalat alapján kb hány %-kal gyengébb? Ezt érdemes venni szted, vagy egy 2140-est 2-3k-val többért? Sztem utóbbit. Kíváncsiságból lehet én is beruházok 1re, bár az igp teljesítményén nem sokat dobna
-
bazsa0007
tag
azokban az alkalmazásokban gyorsabb amihez cache kell. nekem a ramokat kicsit gyorsabban kezeli de nem sokkal.
előtte én is 1200-es próbálgattam de ha hosszá lehet jutni még 2140-eshez akkor talán jobb választás lehet.
bár egy otthoni felhasználásra még a 420 is bőséges
amúgy meg itt PH! tesz volt nemrég a 1200-asról abban láthatod hogy miben mennyivel lassabb
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
hát... ha átmeneti procinak szánod akkor bőven jó, ha sokáig nyúznád inkább 2xxx széria, játékokban esik a teljesítmény a kevés cache miatt, de mondom, 3 gigán vígan elröfög, és nincs igazán diavetítés. (8800GT mellett ) 8200 + ra gyúrok, de 40 ropiért nem veszek most. 420-as meg nagyon átmeneti proci, arra már féltem benevezni.
a 2xxx széria sem az igazi, de ott legalább 1mb cache van, nem olyan durva a visszaesés, linkel oldal szerint egy 4mb cache procihoz képest azonos frekin /3ghz/ 50% al lassabb a dc cerka.... soknak tűnik, ennyire nem érezhető azért.
játékoktól eltekintve pedig film/hang kódolásnál nincs nagy visszaesés.
-
bambula27
csendes tag
Olvasom a hozzászólásokat, és azthiszem beruházok egy 420-as ba.Egy Giga GA-P35-S3 lapba lenne.Ebben elméletileg kb meddig lehetne felhúzni?Érdemesebb -e inkább pár ezerért egy 440-est venni?
pfff.magyar jogrendszer ...
-
Chaser
legenda
De behalt megint a topic
-
Aszem
aktív tag
Nem tuningolják a jó kis celeronokat nem tudják megvenni őket Pedig jó kis procik ezek pláne ezért az árért még duplamagos celeront kellene majd kitesztelni ,de nem került még a kezem közé egy sem,ujonnan meg boltba nem szeretnék venni
Yamaha -Epi 500-Sony CDP-X33ES -Denon Dcd 2560 DCD-3560 Esetleg ezek is eladóak lehetnek,de nem minden áron
-
Laraxior
titán
2.9GHz vízzel,alapfeszen..még javítgatok...ez stabil
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest